15 Mayıs Çarşamba; Düzce'de hava durumu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Karabük'ün doğusunun gece saatlerinden sonra Bartın ve Kastamonu çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE °C, 18°C

Parçalı bulutlu

SİNOP °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 15°C

Parçalı bulutlu

 

Düzce Hava Durumu

15 Mayıs Çarşamba; Düzce'de bugünkü hava durumunun parçalı bulutlu olacağı tahmin edilmektedir. Beklenen en yüksek sıcaklık 18°C, en düşük hava sıcaklığının ise 5°C olması bekleniyor. Düzce'de bugün havanın yağışlı olma olasılığı %0 civarında. Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Bu sebeple hissedilen sıcaklığın 19°C civarında olması bekleniyor. Gökyüzündeki bulutların yoğunluğu %31 oranında. Bugünkü hava şartlarında görüş uzaklığı yaklaşık olarak 24 km olarak tahmin ediliyor. Düzce'nin bugünkü nem oranı %60 civarında beklenirken, çiy noktası 5°C ve basınç değerinin 1019 mb olması bekleniyor.

Düzce'de yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde parçalı bulutlu 7°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 15°C, akşam saatlerinde parçalı bulutlu 14°C, gece bulutlu 9°C olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta en yüksek sıcaklığının 25 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 5°C olacağı tahmin ediliyor.

Türkiyenin en sıcak yeri Hatay Hamam 23.C

Türkiyenin en soğuk yeri Kars Yeniköy -1.C

 

Düzce' deniz suyu sıcaklıkları

Akçakoca 14.3°C,