16 Eylül Pazartesi; Düzce'de hava durumu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Zonguldak?, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerini yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU °C, 25°C

Parçalı bulutlu

DÜZCE °C, 26°C

Parçalı bulutlu

SİNOP °C, 29°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK? °C, 24°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Düzce Hava Tahmin Raporu

16 Eylül Pazartesi; Düzce'de hava durumunun bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin edilmektedir. Hava sıcaklığı bugün 26°C'ye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 20°C. Rüzgâr genellikle sakin olacak. Düzce'nin bugünkü yağış ihtimali tahmini %60 seviyelerinde. Beklenen tahmini nem oranı %93, çiy noktası 16°C ve basınç değerinin 1009 mb olacağı tahmin edilmektedir.

Düzce'de yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde hafif yağmurlu 18°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın parçalı bulutlu 24°C, akşam saatlerinde parçalı bulutlu 21°C, gece bulutlu 17°C olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta ise Düzce'de en yüksek sıcaklığının 24 derece, en düşük sıcaklığın ise 15°C olması bekleniyor.

Türkiyenin en sıcak yeri İstanbul Yahya 31.C

Türkiyenin en soğuk yeri Kars Digor 6.C

Düzce deniz suyu sıcaklıkları

Akçakoca 25°C,