2 Temmuz 2023 Pazar Günü Düzce'de Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzeydoğu kesimleri ile kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu, öğleden sonra Edirne çevreleri ve Kırklareli'nin kuzeybatı kesimlerinin mevzii sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

YENİ HAFTADA SICAKLIK BUNALTACAK

Meteoroloji tarafından hazırlanan yeni hava tahmin raporuna göre hafta sonuyla birlikte termometrelerdeki yükseliş devam ederken, yeni hafta için de sıcaklık uyarıları peş peşe geldi.

Yeni haftanın ilk gününde (YARIN) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 21 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 33 derece seviyelerine kadar tırmanarak bunaltıcı bir hava Bursalıları yeni haftanın ilk gününde bekliyor olacak.

Yeni haftanın ikinci iş gününde (SALI) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 20 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 33 dereceyi gösterecek.

Yeni haftanın üçüncü iş gününde ise (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 20 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 34 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 20 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte bölgesel olarak görülen hafif yağış geçişleriyle termometreler 35 dereceye kadar tırmanacak.

 

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU 29°C

Az bulutlu ve açık

DÜZCE 30 °C

Az bulutlu ve açık

KASTAMONU 30°C

Az bulutlu ve açık

SİNOP 27°C

Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK 27°C

Az bulutlu ve açık

Rüzgar Yönü/Hızı 0 km/sa Görüş Uzaklığı 24 km Nem %73 Çiy Noktası 17°C Bulut Oranı %0 Basınç 1009 mb Gün Doğumu 05:28 Gün Batımı 20:31 Yükseklik 153m Akçakoca'da deniz suyu sıcaklığı 23.9°C,