24 Ekim Perşembe; Düzce'de hava durumu

BATI KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden sonra Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kuzey kesimlerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

BOLU °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

SİNOP °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

Düzce Hava Durumu

24 Ekim Perşembe; Düzce'de bugünkü hava durumunun parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Beklenen en yüksek sıcaklık 18°C, en düşük hava sıcaklığının ise 7°C olması bekleniyor. Düzce'de bugün havanın yağışlı olma olasılığı %10 civarında. Rüzgârın genellikle sakin olması bekleniyor. Gökyüzündeki bulutların yoğunluğu %11 oranında. Bugünkü hava şartlarında görüş uzaklığı yaklaşık 24 km olarak tahmin ediliyor. Düzce'nin bugünkü nem oranı %87 civarında beklenirken, çiy noktası 6°C ve basınç değerinin 1030 mb olması bekleniyor.

Düzce'de yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde az bulutlu 10°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın parçalı bulutlu 17°C, akşam saatlerinde az bulutlu 13°C, gece bulutlu 11°C olacağı tahmin ediliyor.Önümüzdeki hafta Düzce'de en yüksek sıcaklığının 18°C, en düşük sıcaklığın ise 7°C olması bekleniyor.

Türkiyenin en sıcak yeri Sivas Çataklı 24.C

Türkiyenin en soğuk yeri Van Özalp -6.C

Düzce deniz suyu sıcaklıkları

Akçakoca 20.2°C,