30 Eylül Pazartesi; Düzce'de hava durumu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölge genelinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

BOLU °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel kuvvetli olması bekleniyor.

DÜZCE °C, 17 °C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel kuvvetli olması bekleniyor.

SİNOP °C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel kuvvetli olması bekleniyor

 

Düzce Hava Tahmin Raporu

30 Eylül Pazartesi; Düzce'de hava durumunun bugün yoğun sağanak yağmur olacağı tahmin edilmektedir. Hava sıcaklığı bugün 17°C'ye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 17°C. Rüzgârın genellikle hafif esintili olması bekleniyor. Düzce'nin bugünkü yağış ihtimali tahmini %100 seviyelerinde. Beklenen tahmini nem oranı %93, çiy noktası 16°C ve basınç değerinin 1008 mb olacağı tahmin edilmektedir.

Düzce'de yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde yağmurlu 13°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın yağmurlu 12°C, akşam saatlerinde yağmurlu 12°C, gece yağmurlu 12°C olacağı tahmin ediliyor.

 

Önümüzdeki hafta Düzce'de en yüksek sıcaklığının 29°C, en düşük sıcaklığın ise 12°C olması bekleniyor.

Türkiyenin en sıcak yeri Şanlıurfa Güvercinlik 29.C

Türkiyenin en soğuk yeri Kars Pazarcık

Düzce deniz suyu sıcaklıkları

Akçakoca 23°C,