Akçakoca 35 dereceyi gördü, Çuhallı Plajı ve Sahili'nde yoğunluk oluştu

 

Akçakoca'da hava sıcaklıklarının artmasıyla vatandaşlar soluğu sahillerde aldı. Termometreler 35 dereceyi gösterirken, Akçakoca Sahili'ne gelenler serinlemek için soluğu denizde aldı.

Akçakoca tatilcilerin akınına uğradı. İstanbul, Ankara ve çevre illerden Akçakoca'ya gelenler mavi bayraklı Çuhallı Plajı'nı doldurdu. Özellikle deniz suyunun 23 dereceye ulaştığı plaj da adım atacak yer kalmadı. Bazı vatandaşlar denize girerek serinlemeyi tercih ederken, bazıları da güneşin keyfini çıkardı. Şezlonglarda güneşlenen tatilciler, Karedeniz'in serin sularında kulaç atmanın keyfini yaşadılar. 

Çuhallı Sahili'nde bazı vatandaşlar sahilde dinlenirken, bazı vatandaşlar da kendilerini denize bıraktı. Serin suda keyif yapan vatandaşlar sahilleri doldururken, Akçakoca'da termometreler 35 dereceyi gösterdi. Nem oranının ise yüzde 90 olarak kaydedildiği Akçakoca’da Hafta sonunu sahilde geçiren N. Dağlı, "Sıcaklık 35 derece diyorlar ama bence hissedilen daha fazla. 40 derece vardır diye düşünüyorum. İnsanlar sahile akın etmiş, çok kalabalık. Evlerde durulmuyor. Ayaklarımız toprağa bassın istedik biraz serinlemek için" dedi.