Akçakoca Yerleşkemizde 12. Açık Kapı Günü Gerçekleştirildi

Şeffaf, katılımcı, dinamik, iletişim ve istişare odaklı bir yönetim kültürü oluşturabilmek amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen Açık Kapı Uygulaması, Akçakoca Yerleşkemizde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımızın Akçakoca Yerleşkesiyle ilgili düşüncelerini, gözlemlerini, tespitlerini, eleştirilerini, önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen 12. Akçakoca Açık Kapı Gününde, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci, Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seyda Faikoğlu, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şerif Canbay ile Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Emrah Öztürk; öğretim üyelerimizi, öğretim elemanlarımızı, idari personelimizi ve dış paydaşlarımızı makamında kabul etti.

Öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin, öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin ve tüm paydaşlarımızın Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve Akçakoca Meslek Yüksekokulu ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Doç. Dr. Muammer Mesci, Dr. Öğr. Üyesi Şerif Canbay ve Dr. Öğr. Üyesi Seyda Faikoğlu kendilerine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Değer Üreten Üniversite" sloganı gereği tüm öğrencilerimizin ve personelimizin kendileri için değerli ve önemli olduğunun dile getirildiği görüşmelerde, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ın önderliğinde hayata geçen Açık Kapı Uygulamasının Akçakoca Yerleşkemizde devam etmesinin kurumsal kimlik açısından önemine dikkat çekildi. Açık Kapı Uygulamasında kendilerinin görüşlerine önem verildiğini ve bu uygulamadan memnun olduklarını ifade eden katılımcılar, Açık Kapı Günü’nün başlatılmasında ve uygulanma sürecinde fikri ve emeği olan başta Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar olmak üzere Üniversitemiz Yönetimine ve Yerleşkemiz Yöneticilerine teşekkür etti. 12. Açık Kapı Uygulaması, katılım sağlayan herkese Yerleşkemiz Yöneticileri tarafından teşekkür edilmesiyle son buldu.