AKÇAKOCA'DA CHP NİN ÇALIŞMALARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe başkanlığı tarafından, cezaevlerindeki kalan ve maddi imkanlardan yoksun olan kadın mahkumların ihtiyaçlarını karşılamaları için toplanan paralar, bugün cezaevi yönetimine teslim edildi.

Akçakoca yeni Chp ilçe teşkilatı göreve geldikleri günden beri yapmış oldukları Projelerle dikkatleri toplarken,bu projeye bir yenisi daha eklendi.Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe başkanlığı tarafından, cezaevlerindeki kalan ve maddi imkanlardan yoksun olan kadın mahkumların  destek anlamında bir proje hazırlayan ve Kampanyanın koordinatörü Zeynep Avcı ve Akçakoca belediye meclisinin CHP’li üyesi Ersin Gümüş ile partili arkadaşları ilk olarak Çilimli cezaevine giderek idarecilerle görüştüler.

Bu görüşme sonrasında Düzce Adliyesine giderek cezaevi savcısı ile görüşecek olan heyet toplanan parayı kamu idarecilerine teslim edecek.

Koordinatör Avcı gazetemize yaptığı açıklamada, kampanyaya çok sayıda vatandaşın katkı yaptığını, toplanan yüklü miktarda paranın ihtiyaçlı kadın mahkumların kullanımı için harcanacağını ifade ederken benzer kampanyaların duraksamadan devam ettirileceğini söyledi.