Akçakoca’da İkinci Serdar Özcan Dönemi

AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları Olağan 5. kongresi sonunda mevcut gençlik kolları başkanı Serdar Özcan bir kez daha başkanlığa seçilirken, seçimler öncesinde protokol üyeleri sırayla birer konuşma yaptı.

AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları seçimi yapıldı. Kongreye Gençlik Kolları MKYK üyemiz Ahmet Duman, il yönetim kurulu üyelerimiz Özgür Bergut, Okan Acar, Şinasi Tuzluoğlu, Sedat Özdemir, il Gençlik Kolları Başkanımız Şükrü Sert ve Yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe Başkanımız Dergah Akça, Belediye Başkanımız Cüneyt Özdemir, Belediye meclis üyelerimiz, İl genel meclisi üyelerimiz ve parti üyelerimiz katıldı.

Akçakoca Belediye Başkanımız Cüneyt Yemenici, konuklara yönelik olarak yaptığı konuşmada, gençlik kollarında bugüne değin verilen çabalar için teşekkür ederken, yeni seçilecek yönetime de kolaylık ve başarı dileklerini sundu.

Gençlik kollarının 5. olağan kongresinde bir konuşma da AK Parti İlçe Başkanımız Dergah Akça’dan geldi. Akça, ülkenin içinden geçtiği bu süreçte gençliğin dinamik ve gelişime açık yanının partileri açısından çok değerli görüldüğünün altını çizerek, seçilecek başkan ve yönetime başarı temennilerinde bulundu.

Kongrede son konuşmayı yapan Gençlik Kolları Başkanımız Serdar Özcan ise konuklara hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, Cumhurbaşkanının açtığı yolda yürüyeceklerini söyleyerek sözlerine devam etti.

Türkiye’de ümmet sevdasına sahip olan bir gençlik olduklarını ve gerekirse bu dava için canlarını feda etmekten çekinmeyeceklerini ifade eden Özcan, ilçe gençlik kolları kongresinin vatana ve millete hayırlar getirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.

Mevcut gençlik kolları başkanı Serdar Özcan’ın tek aday olduğu kongrede Özcan ve yönetiminde yer alan üyeler konuklara tanıtıldı.

Yapılan seçimlerde Serdar Özcan bir dönem daha gençlik kolları başkanlığına seçilirken, kongre sona erdikten sonra AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları yönetimi, konuklarla ve yönetim olarak toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.