AKÇAKOCANIN EN GÜZEL PLAJ İŞLETMESİ KEMOS

 

Akçakoca’nın tanınmış simalarından Zeki Çölyen  işlettiği “Kemos Aile Plajı” hizmet anlayışı ve insana gösterdiği saygıyla farklılığını hissettiriyor.

Plajı kullananların rahatını sağlamak adına her türlü detayın düşünüldüğü plaj işletmesinde, kendinizi güvende hissetmeniz için çok neden var.İşletme sahibi Zeki Çölyen, “Mavi Bayrak sahibi olabilmeniz için öncelikle dünya standartlarında temiz bir deniziniz olmalı, ardından plajlarda en mükemmel hizmeti verebilmelisiniz, duş tuvalet ve diğer hizmetlerinizle fark yaratmalısınız. Biz bunu sağlıyoruz, temiz bir plaj, temiz duş ve tuvaletler, kaliteli hizmet ile mavi bayrağın hakkını veriyoruz” diyerek verdikleri hizmeti değerlendirdi.

AKÇAKOCANIN EN HUZURLU VE HİJYENİK PLAJIYIZ

Temizliğe özel önem verilen işletmede, duş ve tuvaletler yirmi dakikada bir kontrol edilerek temizleniyor. Ailelerin huzurlu şekilde tatil geçirmeleri için çalıştıklarını söyleyen Zeki Çölyen, ” müşterilerinin plajda geçirdiği saatlerde kendilerini güvende hissetmelerinin en büyük hedefleri olduğunun altını çizerken, "Akçakoca'nın en huzurlu ve hijyenik plajıyız" diyor. Kaliteli bir kadroyla hizmet verilen plajda, çalışanların disiplini en çok dikkatinizi çeken detaylar arasında yer alıyor. Mutfaklarından çıkan tüm yiyeceklerin bayan elinin değmesinden dolayı  işletmenin hijyene verdiği önemin bir parçası olarak görülüyor.

Ayrıca işletmede her türlü Nişan,Doğum günü partisi gibi eğlencelerinde yapılması tatılcılerin beğenerek uğradığı huzurlu plajında hizmet veren “KEMOS AİLE PLAJI “ Ziyaret etmeniz yeterli olacaktır