AMATÖR LİGE YENİ TAKIM KATILDI

 



Düzce’nin Gölyaka İlçesinde yaklaşık 1 yıl önce TFF’ye üye başvurusu girişiminde bulunan ve yeniden futbol camiasına kazandırılan Güzeldere Spor Kulubü Yönetimi Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun’u makamında ziyaret ederek forma takdim etti.

Makamında kendisini ziyarete gelen yönetime teşekkür ederek, hediye edilen ‘Muzaffer Coşkun 81’ yazılı Güzeldere Spor formasıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

Güzeldere Spor Kulüp Başkanı Faruk Ök ise Gölyaka81’e yaptığı açıklama da:

“TFF (Türkiye Futbol Federasyonu)’na 01 Eylül 2023 tarihinde üyeliğimizi yapmış olup, kulübün renkleri kulüp tüzüğünde belirlenen şekilde son hâlini almıştır.

Daha önce Kaymakamlık tarafından düzenlenen turnuvalar dışında köyümüzün spor kulübü olarak herhangi bir resmi kaydı, forma rengi belirtilmemiştir. Gelinen noktada bütün yazışmalar yapılmış ve TFF’ye bildirimler resmen yapılmıştır.

Renkleri seven sevmeyen bir çok kişi desteklerini esirgemediler ve ellerini taşın altına koyup, kulübümüzün kurulmasına vesile oldular. Önümüzdeki süreçte de destek olup, galibiyetler alıp kenetlenmek adına sağduyulu davranılmasını rica ederiz.

Bizleri Yönetim Kurulu olarak makamına kabul eden Belediye Başkanımız Muzaffer Coşkun’a teşekkür ediyoruz.”dedi

Samet Kalyoncu