Başkan Fikret Albayrak Antalya Yörex Fuarına Katıldı

  Coğrafi işaretli ürünlerin sergilendiği ve fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördüğü fuar. 9-13 Ekim 2024 tarihleri arasında ziyaretçilerini kabul edecek

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak  Antalya da yapılan bu Yörex fuarına katılım sağladı.Başkan Albayrak Konu İle İlgili Şunları Aktardı:Düzce Valiliğimizin himayelerinde, ve  koordinatörlüğünde ilimizin tüm dinamiklerinin katkılarıyla 13. Yörex Yöresel Ürünler Fuarına katıldık. Düzce olarak bu yıl da Yörex’e damga vurmaya geldik. Düzcemiz’in coğrafi işaretli ürünlerini tanıtmaya, bereketli topraklarımızın kıymetli ürünlerinin ulusal ve uluslararası alanlarda bilinirliğini arttırmaya çalışıyoruz. Standımız yoğun ilgi görüyor. Sayın Valimiz, diğer belediye başkanlarımız, rektörümüz, Düzce’nin tüm dinamikleri burada. Düzce’nin ortak değerlerine sahip çıktıkları için burada bizlerle olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yörex Fuarı ve Düzce Standı, 13 Ekim 2024 Pazar gününe kadar Anfaş Antalya Fuarcılık Merkezi Hall 2’de ziyaretçilerini kabul etmeye devam edecek.

Başkan Albayrak ayrıca Antalya da  İş hayatını idame ettiren Akçakoca lı  iş insanı  A-Z Tohum Tarım A.Ş.’  / Ziraat Yüksek Mühendisi Ali Uzun un sera bahçelerini  eşi ile birlikte ziyaret etti.