BAŞKAN SİNAN DOĞAN,DAN ÖZLÜ YE DÜZCE SİZDEN İCRAAT BEKLİYOR

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan DOĞAN  Yapmış olduğu basın açıklamasında şunları aktardı

Lüzumsuz İşlerin ÖZ’ü…

Sayın Faruk Özlü, Düzce şehrine modernlik katmak ve yaşanabilir bir şehir yaratma çabanız olduğunu inkar etmem mümkün değil, fakat bazen bu icraatları yaparken hatalar yaptığınızı kamuoyu olarak gözlemliyoruz. Siz önceki dönemde yapılmış tüm yapıları yıkma hırsı içerisine girerken maalesef Düzce halkını üzüyor, yoruyor, ayrıca Sayın Cumhurbaşkanının belediyelerde tasarrufa gidilecek kararına karşı gelerek kamuyu zarara uğratıyorsunuz. Bunu planladığınız ve uygulamaya eski belediye binasının yıkımı ile göstere göstere yapıyorsunuz.Yanlışı halka gösterdiğimiz de provakotor muhlefet oluyoruz ama olsun.Biz söylemeye devam edeceğiz.
*Belediye binasını yıktırmak ve molozların bertarafı için büyük miktarlarda belediye kasasından para çıkacaktır.
*Yıkmayı planladığınız binanın yaklaşık 150-200 milyon arası bir yapım maliyeti vardır.
*Yerine iş yeri yapacaksınız, bunun maliyeti ise cabasıdır.
*Bunların kararını alırken halkın ve STK'ların görüşlerini aldınız mı? Ben ne dersem veya ne düşünürsem onu yaparım, dikte üslubundan vazgeçmeyecek misiniz? Davranışlarınız ve uygulamanız hiç kabul görür değildir. Halktan uzaklaşmaya devam ediyorsunuz. O binayı yıkmak yerine tadilat ederek zemin ve birinci katı ofis veya dükkanlarla halkın hizmetine sunmak ,üst katı derneklere ofis toplantı salonu gibi etkinlikleri için tahsis etmek hem Düzce'miz  hemde sizin hizmette Düzcenin menfaatlerini gözettiğinizi ispatlamazmı? Eğer amacınız gerçekten Düzce'nin kalkınması ise tabiki!Bodrum katı ise otopark olarak düşünürsek, tüm yapı Belediye iş merkezine dönüştürülebilir. Hala inşası devam etmekte olan Asar Deresi’nin üzerine yaptırdığınız 90 milyonun üzerindeki köprü müsrifliğini unutmadık. Vatandaş geçim derdine düşmüş iken siz har vurup harman savurmaya devam ediyorsunuz.
Bunların yanında Düzce denildiğinde ilk akla gelen Düzce ile özdeşleşmiş değerlerin üzerinde de tepinmeyin artık sahip çıkın.
 *İlk önce Düzce halkı ile özdeşleşmiş olan Düzce Lisesi'nin isminin düzeltilmesi ile ilgili girişimlerde bulunun. 
*15 Temmuz parkını pazar yerine çevirdiniz insanların milli duyguları ile oynuyorsunuz.
*Akınlar Mahallesi’nin kanalizasyonu Küçük Melen suyuna ve Fatih Mahallesi'ndeki yağmur suyu kanalizasyonu atığının da Karaca Deresinin devamına bağladığınız çalışmalar ile suyu kirletiyorsunuz. 
*Şehir merkezindeki eski sanayiyi kaldırıp, modern sanayi yani Melen sanayine taşıyarak, öncelikle Melen suyuna 300 metre yaklaşamaz kuralına uymayıp neredeyse, Melen’e sıfır sanayi tesisleri kurarak su baskınları sebebiyle esnaf zarara uğratılmış, Melen suyunu da kirletiyorsunuz.
*Melen sanayinin devamına 7-8 yıldır vahşi çöp depolama yaptınız. Üzerine toprak örterek yangınlara sebebiyet verdi.
*Konuralp bölgesinin tüm kanalizasyonu, Küçük Melen ve Tabakhane deresine dökülüyor.
*Mahallelerde ki asfaltlamayı neden durdurdunuz. Referandum sonucunda yeni olan mahalleler alt yapı çalışmaları bekliyor.
Sn. Faruk Özlü, işin özü Bolu Dağı değil, doğru “İCRAAT” yapmaktır. 
Önce Düzce için En güzelini yapın.Düzcenin değerlerine sahip çıkın .
  İşin Özü Düzce ve biz takipçisiyiz.