CHP AKÇAKOCA İLÇE BAŞKALIĞI BASINLA BİR ARAYA GELDİ...

BASININ HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

CHP Akçakoca ilçe Başkanı Nurol Badanoz : “ Basın ile birlikte Akçakoca’nın kazanması için gece gündüz çalışacaklarını ifade ederken,Parti binasında basın mensupları ile Akçakoca için birlik ve beraberliği tesis etmek ve iletişimin güçlenmesi amacıyla kahvaltı programıyla ilk adımı attıklarını basının her zaman yanında olacaklarını belirterek Akçakoca’nın gelişimi için gece gündüz çalışacaklarını ve bu konuda basının gücünden de yararlanacaklarını  katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkürlerini sundu.

 

KARDEŞÇE YAŞAMIN FİLİZLERİNİ AKÇAKOCA DA HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ


Toplantıda konuşma yapan CHP’li Badanoz, “ Sadece bir kesimin mutlu, çoğunluğun ise yaşadığı zorluklar ile yaşamını idame ettirdiği bir dönemden geçiyoruz.  Türkiye'ye umut, geleceğe ise ışık saçmak için var gücü ile mücadele eden,Cumhuriyet Halk Partisi demokratik mücadelenin ve eleştirel düşüncelerin var olduğu koca bir çınardır. Bizleri ve partimizi bir kriz içerisinde seçim süreci yönettiğimize dair algı çalışması içerisine girenler ne yazık ki istedikleri hedefe asla ulaşamayacaklar. Partimiz çatısı altında birlik ve bütünlüğümüzün yarattığı umudu; bugün sokağa çıktığımızda sıktığınız her elde, kapısını çaldığımız her hane de bizlere tam inanç ile bakan her bir çift gözde görebiliyoruz. Tüm hemşehrilerimiz ile birlikte karamsarlık buhranına kapılmadan, hakça paylaşım kardeşçe yaşamın filizlerini Akçakoca da hep birlikte atacağız.” dedi.

GELECEĞİN KAPSINI HEP BİRLİKTE AÇACAĞIZ

Başkan Badanoz konuşmasının sonunda;Bu partinin kapısı Cumhuriyetin 2. Yüzyılına açılan vizyonun kapısı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığı ile aydınlanan geleceğimizin kapısı. Birlikte, hep birlikte geleceğimizi geri kazanma yolunda bir viraj olarak gördüğümüz Yerel ve Ulusal basınla beraber çalışmaya, bizlere destek olmaya davet ediyorum.”diyerek sonlandırdı..
Kahvaltı, soru cevap şeklinde devam ettikten sonra hatıra fotoğraf çekimiyle son buldu.