Chp Başkan Yardımcısının Nikahını Başkan Albayrak, Kıydı

 

Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Ömerül Faruk Çakır,22-Ekim Salı Günü Saat 15.00 te Belediye Nikah Salonunda,Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ,ÖmerülFaruk Çakır ve Esra Sönmezoğlu nu Çiftin Nikahını Kıyarak, yeni evlenecek olan çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Evlilik cüzdanını Esra Sönmezoğlu Çakır a  veren Albayrak, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. ÖmerülFaruk Çakır ve Esra Sönmezoğlu nu Çiftini arkadaşları yalnız bırakmadı.Her iki aileden de kalabalık bir ortamda kıyılan nikahta,imzaların atılmasının ardından aile cüzdanını geline veren Albayrak, çiftleri tebrik ederek ömür boyu mutluluk diledi.  Nikah töreninin ardından protokol üyeleriyle birlikte hatıra fotoğraf çekimleri ile son buldu

Genç çiftlerin düğünü 24 Kasım 2024 Pazar günü akşamı Parla Düğün Salonu’nda yapılacaktır. Çakır ailesi bu mutlu günlerinde tüm yakınlarını bu mutlu günlerinde yanlarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

Bizde Haber380  yayın grubu olarak genç çiftlere mutluluklar diler, düğünün her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.