CHP Düzce Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi!

 

CHP Düzce Örgütü, Merkez İlçe danışma kurulu toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı başta olmak üzere İl Yönetim Kurulu üyeleri, eski İl ve Merkez İlçe başkanları, Belediye Meclis üyeleri ile Danışma Kurulu üyeleri katıldı.

Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, CHP’nin birlik ve beraberlik vurgusu ön plandaydı. Toplantıda, örgütün önümüzdeki dönemde atacağı adımlar ve yapılacak projelerle ilgili kapsamlı görüş alışverişi yapıldı.

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu buluşmalar, örgütümüzün gücünü pekiştirmek ve yerel sorunlara çözüm üretmek açısından büyük önem taşıyor. Katılım sağlayan tüm üyelerimize ve partimizin her kademesinde emeği geçen tüm örgüt emekçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz,” dedi.

Dağıstanlı, CHP’nin yerel halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarına devam edeceğini vurgulayarak, “Parti olarak, önümüzdeki süreçte yeni projelerle halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.