CHP İLÇE BAŞKANI SİNAN DOĞAN , Domuz Eti Skandalını Düzce Halkına Açıklamalı

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan,konuşmasında şunları söyledi:
 Catering firmalarının önde gelen isimlerinden biri olan Saydam Catering insan sağlığını ve dini inanclarini yok sayarak menüsünde yer verdiği rosto köftede kullandığı ete domuz eti karıştırdı.
Tarım Orman ve Köy İşleri Bakanlığı'nın 
guvenilirgida.tarimorman.gov.tr internet sitesinde yer alan listede, Saydamlar Organizasyon, Turizm, Gıda ve Temizlik Şirketi'nin hazırladığı rosto köftede domuz eti tespit edildiği açıklandı.
 Saydam Catering şirketinin başındaki ismin uzun yıllar AKP 'nin çeşitli kadrolarında çalışmış olması bir çok soruyu da akla getiriyor.
 Dün savundukları, hatta insanları inançları ile ,din, haram, helal, başörtü ,faiz gibi vaazlarla uyuttukları günlerin ardından kendi söylediklerini unutmuş olmalarının en büyük sonucu olarak karşımıza çıkıyor.Kendi içlerinden haramzadelerin çıkması kadar doğal olan bir şeyde ters düştükleri hangi çıkar çatışması için bu gün ifşa edildiğidir.
Bu güne kadar neden açıklanmadı.Çıkan haberlere göre  13 Ocak 2021 tarihinde kayıtlara geçen domuz eti rezaleti, 3.5 yıl sonra kamuoyuyla paylaşıldı.3.5 yıl boyunca denetlenmediler mi?Nedeni, nasılı Düzce halkına ve kamuoyuna açıklanmalı.