CHP Kalıcı Konutlar Ve Eczacılar Odasını Ziyaret Etti.

1.,2.,3. Ve 4. Bölgeleri karış karış gezen üyeler broşür dağıtıp adaylar hakkında seçmenlere bilgiler verdi.

 

Aynı saatlerde CHP 1.Sıra Milletvekili adayı Zafer Teber,2.Sıra Milletvekili adayı Ali Fuat Şaşoğlu ve İl Başkanı MüjgânÇakman, Eczacılar günü münasebetiyle Düzce Eczacılar odasını ziyaret etti.

 

Yapılan ziyarette Zafer Teber konuşmasına kendini tanıtarak başladı.CHP’ninbir gün içerisinde yapılan seçim çalışmaları hakkındada bilgiler veren Teber, şu ana kadar onlarca köy ve kasabada 22bin el sıktık, günbe gün bize ve partimize ilginin fazlalaştığını görüyoruz.

 

Özellikle son dönemde insanların olan biten olaylar karşısında, Cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında ve sonrasında, Ak Saray tartışması gibi yaşanan gündemlerden sonra, seçim gezisi sırasında bizler iktidar taraftarı vatandaşlarla karşılaştığımızda insanların suratlarında vicdani bir yürekle karşılaşıyoruz. Yüzlerinden ve vücut dillerinden bunun artık rahatlıkla anlayabiliyoruz.

 

Ziyarette CHP 2.Sıra adayı Ali Fuat Şaşoğlu ise konuşmasına’ ’Birçoğunuzun beni tanıdığını düşünüyorum. Yaklaşık 10 yıldır hekim olarak aranızda sayılırım. Düzcedamadıyım.

 

Bizler Eczaneleri sağlık bakanlığının veznesi olmaktan çıkartacağız. Sağlık eğitimindeki problemleri gidereceğiz. ’diyerek Eczacılar Odasından ayrılındı.