CHP Milletvekili Talih Özcan’ın abisi Turan Özcan dualarla toprağa verildi

 

2014 yılında Sakarya ve Düzce bölgelerindeki Kafkas kültür derneklerinde görev alan ve CHP Akyazı Gençlik Kolları Başkanlığı ve Sekreterliği görevlerinde bulunan CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın, gırtlak kanseri tedavisi gören 74 yaşındaki abisi Turan Özcan’ın ani vefatı ile sarsıldı.

Vekil Özcan’ın abisi Turan Özcan, yakalandığı hastalıktan kurtarılamayarak gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Merhum Özcan’ın cenazesi bugün Sakarya’nın Akyazı ilçesine bağlı Babalı Köyü’ndeki evinden alınarak, Akyazı Bedilkadirbey Mah. Merkez Cami'de kılınan  öğle namazının ardından Akyazı Bediltahirbey Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

SİYASİLERDEN ÇOK BÜYÜK KATILIM OLDU

Turan Özcan için düzenlenen cenaze törenine, Düzce Valisi Selçuk Aslan, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk,Kocaeli Chp milletvekilleri Nail İçler,Muhip Kanko,Özgür Yıldızlı, Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Düzce Chp il başkanı Özcan Dağıstanlı,Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç,Akçakoca Chp igm üyesi Burhan Ustabaş, CHP Sakarya eski Milletvekili Engin Özkoç, Düzce Ticaret Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Düzce,Sakarya il ve ilçe siyasileri ile ailenin yakınları ve sevenleri çok sayıda vatandaş katıldı.

380 Medya ailesi olarak Merhum Turan Özcan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile Talih Özcan başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.