DÜZCE CHP , ZİYARETLERİNİ HUMMALI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

 

CHP Düzce Örgütü, Erzurumlular Derneği ve Haymanalılar Derneği "Hay-Der" ziyaretleri ile Tokuşlar ve Çakırlar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bu ziyaretlere, başka bir program dolayısıyla katılamayan CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın yerine, CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ziyaretlerde, sivil toplum kuruluşlarının önemi üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

CHP Düzce Örgütü Olarak Tokuşlar ve Çakırlar Mahalleleri: Sorunlarını Çözmekte Kararlıyız!

Dağıstanlı, Tokuşlar ve Çakırlar mahallelerinde muhtarlar Esat Özgüler ve Nurettin Yıldırım ile birlikte gerçekleştirdikleri vatandaş buluşmalarında ekonomik sorunlar, fındık üretimi ve bölgedeki taleplerin ele alındığını belirtti. Tokuşlar Mahallesi sakinlerinin çocuk parkı ihtiyacını dile getirdiğini ve Çakırlar Mahallesi'nde belediye otobüslerinin yetersizliği nedeniyle yaşanan ulaşım sorununun dikkat çektiğini belirten Dağıstanlı, bu sorunların hızla çözülmesi için belediye nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmasını talep ettiklerini ifade etti. Ayrıca fındık üreticilerinin yaşadığı sorunların çözümü için yerel ve ulusal düzeyde ilgili mercilerle görüşmeler yapılacağını vurgulayarak, “Bu konularda vatandaşlarımızın taleplerine duyarsız kalmayacağız” dedi.

Ziyaretlerin Başarısı ve Çözüm Önerileri!

Dağıstanlı, Milletvekili Özcan ve diğer arkadaşlarının bu ziyaretlerdeki başarılı çalışmaları sayesinde mahalle ziyaretlerinde muhtarlar ve vatandaşlarla önemli meseleler üzerine değerlendirmeler yapıldığını ve bu bağlamda çözüm önerilerinin geliştirildiğini ifade etti.

"Dağıstanlı'dan "Dağıstanlı'dan Misafirperverlik ve Destek için Teşekkür!"

Dağıstanlı, Düzce Erzurumlular Derneği Başkanı Osman Kucur ve yönetimine, Düzce Haymanalılar Derneği Başkanı Erkan Yılmaz ve ekibine, Tokuşlar Mahallesi Muhtarı Esat Özgüler ile Çakırlar Mahallesi Muhtarı Nurettin Yıldırım'a ve misafirperverliklerinden dolayı kıymetli vatandaşlara teşekkür etti.