DÜZCE HAKEMLERİ YALOVA'DAN ŞAMPİYON DÖNÜYOR

 

Bu yıl 3.’sü düzenlen 2. Bölge Futbol Hakemleri Futbol Turnuvası 13-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Yalova’da gerçekleştirdi. Daha önce Bursa’da geçtiğimiz yıl ise Kütahya’da yapılan futbol turnuvasında boy gösteren hakemler bu kez hünerlerini Yalova’da gösterdi.

TFFHGD Yalova Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen hakem ve gözlemciler futbol turnuvasında maçlar, Amatör Saha 1, Amatör Saha 2, Termal İlçe Stadyumu ve Akköy Stadyumu’nda oynandı.  Turnuvaya 10 il katıldı Ev sahibi Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Kastamonu, Edirne, Bursa, Çanakkale, Eskişehir ve Kütahya TFFHGD Genel Başkanı ve TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ve Süper Lig hakemleri; Mete Kalkavan, Yaşar Kemal Uğurlu, Ümit Öztürk gibi isimler de Yalova’da oldu. 14 Mayıs Cumartesi akşamı Terma City’de hakem dayanışma gecesi organize edildi. TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Ahmet Aydın, organizasyona katılacak bütün illere ve temsilciliklere başarılar diledi.

 

Düzce Şübesi Şampiyon Oldu



Düzce hakemleri turnuvanın ilk gününde Eskişehir bölgesini 7-2 ,Kocaeli bölgesini 4-1 yenerek rakiplerine göz dağı verdi ve yarı final maçı oynamayı hak etti,Yarı final maçı bugün saat 11..00 de Çanakkale bölgesi ile oynadığı maçı Penaltı atışlarından sonra Finali Kütahya ile saat 15.00 te oynadı.Final maçın normal süresi 2-2 bitti,Uzatmalarda 5-4 üstünlük sağlayarak şampiyon oldu