Düzce Milletvekili Ayşe Keşir Düzce’den Kopmuyor

7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde Düzce’nin her bir köşesine giden ve gittiği her yerde de bir daha gelmez endişelerini boşa çıkartan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, TBMM’deki yemininin ardından seçim bölgesi olan Düzce’de esnafı gezdi, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İlk olarak Düzce Merkezdeki taksi duraklarındaki şoförleri ziyaret ve teşekkür eden Ayşe Keşir, ardından Spor Sokaktaki dükkânları tek tek gezdi.

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin ardından milletin verdiği karar saygı duyduklarını ve milletin kararı doğrultusunda çalışmaların yapıldığını belirten Keşir, meclis başkanı seçiminin ardından koalisyon maratonunun başlayacağını kaydetti. Keşir, “ Milletimiz kararını verdi. Bundan sonra da ortak paydamız olan Türkiye üzerinde çalışmaları tüm partiler olarak yapmak zorundayız. İnanıyorum ki en kısa sürede ülkemiz ve milletimiz için en hayırlı koalisyon kurulacak ve milletimizin isteği yerine getirilecektir” diye konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ardından ev ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra Akçakoca’nın Karatavuk Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Orucunu Karatavuk Köyündeki hemşerileri ile açan Keşir, “ Bizi misafir edip sofranızı açtığınız için teşekkür ediyorum. Ankara’dan arta kalan tüm zamanımızı ilimiz ve insanlarımız için ayıracağımızı söylemiştik. Allah’ın izniyle bu sözümüzü de yerine getirmeye başladık” ifadelerinde bulundu.