Düzce stantı, açılışın ilk gününde yoğun ilgi gördü.

 

Düzce valiliği  12-15 Nisan tarihi arasında düzenlenen TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMIIT 2023’a katıldı.

Fuarda, Düzce ve  ilçelerin  tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtıyor, yöresel ürünlerini de açtığı stantta sergiliyor. .

Düzce Türizm ve Kültür Müdürü İlknur Aynan misafirlerle yakından ilgilenerek kendilerine Düzce’yi tanıtan ürünler  takdim etti, kenti tanıtan broşürler verdi.

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürümüz İlknur AYNAN haber merkezimize yaptığı söyleşide şunlara yer verdi"İlimizin tarihi, kültürel ve turizm potansiyellerinin ulusal ve uluslararası platformda tanıtılması amacıyla Valiliğimiz himayelerinde katılım sağladığımız EMİTT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarında ülke turizmimin önde gelen aktörleriyle bir araya gelmeye devam ediyoruz. ilimiz kültür ve turizm destinasyonları hakkında görüşmelerde bulunuyoruz. İstanbul Başakşehir Kaymakamı Kazım TEKİN, TÜRSAB Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkan Yardımcıları Hasan EKER ve Davut GÜNAYDIN, Balıkesir Üniversitesi Gastronomi Bölüm Uzmanı Doç.Dr.Binali KILIÇ,İle , gastronomi turizminin temel motivasyonu, yeni projelerin geliştirilmesi, coğrafi işaretli ürünler ve Düzce’nin yerel lezzetleri, gastronomi Turizminin Gelişimi ve Pazarlanmasına Yönelik stratejilerin geliştirilmesi konularında görüşmelerde bulunduk. Batman Üniversitesi Turizm Ekonomisi ve Seyahat Uzmanı Prof Dr.M.Onur GÜLBAHAR ve Seventur Turizm Seyahat Acentesi sahibi Deniz TÜFEKÇİ, Serbest Gazeteci, Seyahat yazarı, Blogger, Gıda Üreticisi ve Turkey Georgia Batumi Franchise Uzmanı Akif BUDAK, TUREB Turist Rehberleri Birliği Başkanı Hakan EĞİNLİOĞLU, Batı ve Doğu Karadeniz tur operatörleri ile bir araya gelerek, İlimizin tarihi, kültürel ve turizm potansiyelleri hakkında görüşerek istişarelerde bulunduk.Yine Çanakkale Rehberler Odası Başkanı Cihan MÜŞTERİOĞLU, İzmir Rehberler Odası Başkanı Macit ŞAŞZADE, Ankara Rehberler Odası Başkanı Fehmi Cem YÜCEL, Başkan Yardımcısı Betigöl ÖZ, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan BIYIK ve Başkan Yardımcısı İbrahim CANPOLAT’la bir araya gelerek istişarede bulunduk"dedi

12-15 Nisan 2023 tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak EMITT Fuarı, ilk iki gününde turizm profesyonellerini, üçüncü ve dördüncü gün ise tatilcileri ağırlayacak. Tatil tüketicileri fuarda seçtikleri destinasyonları inceleyebilecek ve bütçelerine uygun tatil rotalarını, cazip fiyatlarla erken rezervasyon kampanyaları ile ulaşma imkânına sahip olabilecek

 

Turizm ve Kültür müdürü İlknur Aynan  İstanbul’da bulunan bütün Düzce’li  hemşerilerimizi Cumartesi gününe kadar 7. Salon 7561 nolu Düzce standına davet etti.