Düzce'den uğurlandılar

Hollandalı bir çift Hollanda’dan Moğalistan’a uzanan bir Dünya turuna çıktı. 6 Haziran’dan beri yollarda olan çift hafta sonunu Düzce’de geçirdi.

Wendelina Botjes ve Arne de Vries çifti, 6 Haziran’dan itibaren Dünya turuna çıkmak için kolları sıvadı. Hollandalı çift tüm gerekli izin belgelerini çıkartmasının ardından yola koyuldu. Hollanda’dan yola çıkan çift sırasıyla, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Sırbistan, Bulgaristan ve Türkiye’ye geldi. Yaklaşık 1 haftadır Türkiye’de bulunan Hollandalı çift hafta sonunda ise Düzce’ye geldi. Düzce’de CBC Otopak Kafe’yi ziyaret eden çift burada uzun soluklu bir mola verdi. Çiftin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan İşletme Sahibi Cem Doğan Cebeci ise Hollandalı çift ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Hollandalı çift daha sonra Düzce’den ayrılırken son duraklarının Moğalistan olacağı öğrenildi. Ayrıca çift bu dünya turu ile ilgili olarak açtıkları internet sitesinde ise gittikleri her yeri tek tek gördüklerini yazıyor ve takipçileri ile paylaşıyor. http://ulanbeetle.com/ sitesinde gezilen yerleri anlatmışlar.