Düzce'nin Voleybol'cu Kızları ilk maçını kazandı

Düzce’de oynanan kadınlar Bölgesel Voleybol liginde şampiyon olarak final grubuna yükselen Düzce Voleybol takımı Bolu ilinde oynadığı final grubu ilk maçında Karabük 1870 Safranbolu Belediyespor’u 3-1 yendi.

2 MAÇI KALDI

Tek hedefin Kadınlar 2. Voleybol ligi olduğu Düzce Voleybol  final grubundaki 2. Maçını 22 Haziran 2022 Çarşamba günü Bolu Karaçayır spor salonunda saat 12.00’de Eskişehir DSİ Bentspor ile oynayacak. Temsilcimiz grubundaki son maçını 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 13.00’te Sakarya Adaspor ile yapacak. Grup birincisi olan  takım direkt olarak Kadınlar 2. Ligine yükselecek.

ZORLU TAKIMLAR

Temsilcimiz  Bolu spor salonunda oynanacak olan  final grubu maçlarında Eskişehir DSİ Bentspor,Karabük 1870 Safranbolu Belediyesi ve Sakarya Adaspor takımları ile 3 önemli karşılaşma oynayacak.

STATÜ

Final grubu maçlarında grup birincisi olan  takımlar direkt olarak 2022-2023 sezonunda Kadınlar 2. Voleybol liginde oynamaya hak kazanacaklar

DÜZCE VOLEYBOL

Düzce Grubu şampiyonu Düzce Voleybol oyuncu ve teknik kadrosu şu isimlerden oluşuyor. Sude Naz Yılmaz,Zehra Yılmaz,Seza Demir,Zülal Ersoy,Miray Yılmaz,Yelda Güney,Sıla Yaren Kösemen,Ebrar Garip,Z.Nisa Keser,Selin Üzüm,Tuğça Arslan,Yağmur Demirhan,Büra Bütün,Berra Gürol, Rümeysa Kütük,Bürde Arslan, Kübra Kalmukoğlu

ANTRENÖR. Levent Görün-Hamit Sakal