DÜZCESPOR BALIKESİRE GİTTİ

3.Lig 1.Grupta mücadele eden Düzcespor Play-Off Final maçında  24-05-2018 Perşembe  günü saat 16.00 de Balıkesir Atatürk  stadında İstanbul Bayrampaşaspor  ile  karşılaşacak
Maçı Manisa  bölgesi  Süper Lig hakemlerinden Ticaret işi ile uğraşan Koray Gençerler   yönetecek. 
Düzcespor Düzce’deki çalışmaları bitirerek Balıkesire dün hareket etti,oyuncuların morali bir hayli fazla gözükürken,Düzce’ye şampiyon olarak döneceklerini söylediler,. Maç gününe kadar Balıkesir'de bir otelde kamp yapacak olan kırmızı-lacivertliler maçın hazırlıklarına da burada devam edecek. Düzcespor'da kaleci Çağrı dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek olan Çağrı takımı yalnız bırakmamak adına kafilede yer alacak.

 

Düzcespor taraftarının da Balıkesir'e çıkarma yapacağı ve görsel şov hazırlıkları yaptıkları öğrenildi. Vali, belediye başkanı, bürokratlar, siyasiler ve Düzceliler’in müsabaka tarihini tek solukta beklediği karşılaşma için heyecan dorukta. Uzun yıllar sonra dayanışma örneği gösteren Düzce’den müsabakanın yapılacağı Balıkesir Atatürk Stadına onlarca otobüs kaldırılacak. Bürokratlar ve siyasilerden desteğin tavan yaptığı bu önemli günde stada gidiş-geliş de böylece bir düzen içinde olacak.


Düzcespor Bayrampaşa müsabakasına; Kalede Ali Alper Savunmada Bedri, Zihni, Tayfun, Burçak Orta alanda Oktay, Hüseyin, Buğra İki kenarda Serhat, Çağrı İleri uçta ise Mustafa Bedirhan Çelik 11’i ile çıkması bekleniyor. Düzcespor Bayrampaşa final müsabakasının ilk 90 dakika berabere bitmesi halinde maçın 15’er dakikalık iki devre halinde uzatmaların olacağı yine bu beraberliğin devam etmesi halinde 5’er penaltı atışları yapılacak.