Düzcespor kamp programı belli oldu

İŞTE KAMP YERLERİ

Düzcespor 2017-2018 sezonu için Kamp yapacağı yerler belli oldu,Buna göre Düzcespor ilk önce
*14-28 Temmuz Bolu Von Resort
*01-12 Ağustos Kızılcahamam Patalya Thermal Resort
*12-18 Ağustos Topuk Yaylası nda kamp yaptıktan sonra Düzce ye gelecek ve son hazırlıklarını tamamlayacaktır

İşte Düzcespor'a veda eden oyuncular...

Emre Pehlivan ( Afjet Afyonspor'a gitti),
Berk Baran( Bergama Belediyespor),
Berkant İstanbul (Bergama Belediyespor),
Kerem Çağatay (Utaş Uşakspor) 
İlker Engin (Çilimli Belediyespor) 
Emir Efe Veli (Bergama Belediyespor) 
Eray Eren (Nevşehirspor),
Ömer Gökali (Yeşil Bursaspor),
Salih Şenbaş (Lisansını aldı)-Kaleci
Mert Özkan (Torbalıspor) 

Kaptan Sercan Özçelik ile yollar ayrıldı.

İşte Düzcespor’da 03 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 14.00’de kadar biten transferler.

İÇ TRANSFERDE ANLAŞILANLAR

Düzcespor transfer komitesi iç transferde Tayfun Yanar,Zihni Aydın, Kemal Ünal, Enver Ayyıldız,Oktay Gümüş,İsmail Türk ile anlaşma sağlandı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERENLER

Kırmızı lacivertlilerde İlker Engin, Mehmet Salih Çelik, Oğuz Salmanlı , ÖmerGökali, Rıdvan Sağlam ve Teoman Safe Erkan’ın sözleşmeleri  31 Mayıs 2017 tarihinde sona erdi ve bu futbolcularla görüşülmedi.

GÖRÜŞÜLMEYENLER

Düzcespor’da sözleşmeleri devam eden Mesut Uzun,Özkan Karadeniz, Seyhmuz Abdülkadir Aksu ile görüşülmedi. Bu futbolcular yeni sezonda Düzcespor kadrosunda yok.

İŞTE DIŞ TRANSFERLER

 1-EMİN ALTUNAY KİMDİR ?

 1996 Antakya doğumlu Altunay, futbola Hatayspor'da başladı. Başka takım forması giymedi. Her iki kanatta da oynadığı belirtilen genç futbolcu 2016 - 2017 futbol sezonunda Hatayspor forması ile 28 maçta görev aldı. 1 gol attı. Emin Altunay kiralık olarak transfer edildi. 

2-BUĞRA TEMEL KİMDİR ?

1998 Eskişehir doğumlu Buğra Temel, futbola Eskişehirspor altyapısında başladı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor U21 takımında 28 maç oynayan Temel 9 gol attı, 9 sarı kart gördü. Genç futbolcu ortasahada görev yapıyor. Düzcespor Transfer Komitesi iç ve dış transfer görüşmelerine devam ediyor. 

3- HAYRETTİN CENGİZ KİMDİR?

 1994 Suhud doğumlu Hayrettin Cengiz futbola Hisar Belediyespor'da başladı. Sol kenar oyuncusu sırasıyla Türk Telekom, Kar İçecek Sarılarspor, Manavgat Belediyespor, Antalyaspor, Kemerspor, Kahramanmaraspor formaları giydi. Genç futbolcu 2016-2017 sezonunda Kahramanmaraspor formasıyla toplam 16 maçta oynadı. 

4-AHMET ÜNER KİMDİR ?

1988 Ankara doğumlu Ahmet Üner futbola Gençlerbirlispor'da başladı. Tecrubeli futbolcu Köprülü Bahçelispor, Hacettepe,1930 Bafraspor, Kastamonuspor, Keçirörengücü, Fatih Karagümrük, Eyüpspor, Sandıklıspor, Etimesgut Belediyespor, Bayburt İl Özel İdarespor ve Kütahyaspor formaları giydi. Stoper mevkiinde oynayan Ahmet Üner 2016-2017 sezonunda Bayburt İl Özel İdarespor formasıyla 14, Kütahyaspor formasıyla 12 maça çıktı, 2 gol attı ve 6 sarı kart gördü.

5-BURÇAK ÖZKANCA KİMDİR 

1992 Üsküdar doğumlu Burak Özkanca futbola Karadenizspor'da başladı. Özkanca sırasıyla Çankırıspor, Bartınspor,Çatalcaspor, Çıksalınspor, Erzin Belediyespor, Yomraspor ve Kozan Belediyespor formaları giydi. Defansta oynayan Burak Özkanca 2016-2017 futbol sezonunda takımında 31 maçta yer aldı, 2 gol attı ve tam 18 sarı kart gördü.

6-BEDRİ EVREN KİMDİR ?

 

1994 Çanakkale doğumlu Bedri Evren futbola Bozcaadaspor’da başladı. Genç futbolcu sırasıyla Dardanelspor, İstanbul Güngörenspor, 1920 Marasspor, Dersimspor ve Dardanelspor formaları giydi. Sağ kulvarda oynayan Bedri Evren 2016-2017 sezonunda Çanakkale Dardanelspor’da 27 maçta oynadı, 6 sarı ve 1 sarıdan kırmızı kart gördü.