Düzcespor'un Alt Yapısı Emin Ellerde

Düzcespor'da yeni sezonda alt yapıda görev alacak olan isimler belirlendi. Basın mensuplarına verilen yemekte bir araya gelen yeni Düzcespor'un Akademi Liginde mücadele edeceği takımlardan sorumlu yönetim kurulu kamuoyu ile paylaşıldı. Geçmiş yıllara oranla daha istekli bir yönetim listesi ile basın mensuplarının karşısına çıkan isimlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlerinden okunuyordu.

 

Her biri verilecek olan görevi layıkıyla yapacaklarının mesajını verirken vurguladıkları ve ortak olarak söyledikleri tek kelime bu artık bizim "Boynumuzun Borcu " kelimesi oldu. Her bir yönetici Düzcespor'un geleceğinin alt yapılarda olduğunu vurgulayarak bir nevi sosyal sorumluluk projesi olarak algıladıklarını ifade ettiler.

 

Düzcespor Alt Yapı Sorunlusu Cengiz VELİ yapmış olduğu konuşmasında ; " Her şeyden önce şunu dile getirmeliyim ki biz Düzcespor'un sevdalısı ve taraftarıyız. Yıllardır alt yapının ihmal edildiğinin bilincindeyiz.Alt yapı gerekli ilgiyi görmediğinde aslında bindiğimiz dalı da kestiğimizin farkındayız.Artık bu taşın altına birilerinin elini koymasının vaktinin geldiğinin de bilincindeyiz. Bizler kıymetli arkadaşlarımla birlikte taşın altına elimizi değil bedenimizi koymaya karar verdik. Her şey den önce bunun bir Düzcespor'a hizmet etme değil Düzce'nin çocuklarına ve gençlerine hizmet etmenin ve hatta bunun bir sosyal sorumluluk projesi olduğunun bilincindeyiz.  Hedefimiz profesyonel bilinçle yetiştirilmiş sporcular ve en önemlisi ahlaklı sporcular yetiştirip Düzcespor'un kurumsal ve kendine yeten bir katkı sağlamaktır. Bunları yaparken de desteklerini esirgemeyeceklerini bildiğimiz kulüp başkanımız Mehmet Saygun ve yönetim kurulu üyelerine değerli siz basın mensuplarına yönetici arkadaşlarıma hocalarıma özellikle A takım teknik heyetinin bizlere verdiği sözler var. Bu vesile ile A Takım Teknik heyetine ve bizlere katkı sağlayacak herkese teşekkürü borç biliriz " dedi.

 

Bu bağlamda Düzcespor Akademi ve Alt Yapılardan Sorumlu Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu ;

Cengiz Veli(İş Adamı), Erdoğan Bıyık(ASKF Başkanı), Ömür Durmazoğlu(İş Adamı), Hayati Ergin GÜL ( İnşaat Müh.), Engin AKÇAOL(İş Adamı), Azem SARI ( Makine Müh. ) Anıl ALTAŞ(Bilgisayar Müh.), Hüseyin AYDOĞDU( İnşaat Müh.), Hilal KAŞKIR( Mimar), Rıza YILDIZ( İş adamı), Faruk TURGUT( Sigortacı), Şahin BİRCAN ( Orman MÜh.), Murat ÖZTÜRK( İş Adamı), Yakup KALKAN (İş Adamı), Yusuf Kurt( İş Adamı), Mehmet TÜRK( Medikalci), İsmail Hakkı AMAN( İş Adamı), Talip ÇABUKOĞLU(Emlakçı), Nuh YÜKSEL( Beslenme Uzmanı) oldu.

Yeni oluşumla beraber de yeni hocalar belli olmuş oldu. Buna göre ;

Düzcespor Akademi Ligi U-19 takım antrenörü : Kenan Şereflioğlu,

Düzcespor Akademi Ligi U-17 takım antrenörü : Erol Tolga,

Düzcespor Akademi Ligi U-16 takım antrenörü : Ali Akgün,

Düzcespor Akademi Ligi U-19 takım antrenörü : Kenan Özen

ve kaleci antrenörü ise : Baki Yaman oldu.

 

Yeni yönetim kurulu ilk toplantısını bu akşam yapılan tanıtım toplantısından sonra yapacağı toplantı ile yönetim kurulunda ki isimlerin görevlerini belirleyecek ve kamuoyu ile paylaşacaklar.