Genel kurul toplantısı duyurusu


Ticari Adresi: Akçakoca Yolu Üzeri 3. Km. No: 190 Merkez / DÜZCE

Genel Kurul Toplantısına Davet;

Yukarıda bilgileri yazılı Şirketimizin Yönetim Kurulunun  09 /06/ 2022 tarihli karara istinaden; 20 / 07 / 2022 tarihinde, saat: 09: 30’da, Akçakoca Yolu Üzeri 3. Km. No: 190 Merkez / DÜZCE adresinde, aşağıdaki gündem maddeleri çerçevesinde 2021 yılı olağan  genel kurul toplantısı gerçekleştirilecektir. 
Finansal tablolar, yıllık faaliyet raporu, denetleme raporları genel kurul toplantısından en az onbeş gün önce şirket merkezinde ve şubelerimizde pay sahiplerinin incelemesine hazır bulundurulacaktır.
Genel kurul toplantımıza, ortaklarımızın asaleten veya aşağıya çıkarılan vekâletname ile temsilcilerinin katılımının sağlanması hususu ilan olunur.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

     GÜNDEM :

Açılış ve Yoklama. Toplantı Başkanlığının seçimi  ve Toplantı Başkanlığına genel kurul evraklarını imzalama yetkisinin verilmesi. Yönetim kurulu tarafından hazırlanan yıllık faaliyet raporunun okunması ve görüşülmesi, 2021 yılı hesap dönemine ilişkin  Bilanço ve Gelir Tablosu Hesaplarının incelenmesi görüşülmesi ve onaya sunulması. 2021 Yılı Karı (Zararı)  hakkında görüşülmesi ve karara bağlanması Yönetim Kurulu üyelerinin ibrası. Dilek ,Temenniler ve kapanış.



VEKÂLETNAME ÖRNEĞİ
Pay sahibi olduğum Delta Toprak Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin 20 / 07 / 2022 tarihinde saat:09:30 'da Akçakoca 04olu Üzeri 3. Km. No: 190 Merkez/DÜZCE adresinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında beni temsil etmeye ve gündemdeki maddelerin karara bağlanması için oy kullanmaya.......................................................................................  temsilci tayin ediyorum.
Vekâleti veren

Adı Soyadı / Ticaret Unvanı:
Sermaye miktarı:
Pay adedi:
Adresi:

Not: Vekâletnamenin noterden yapılması, gerekmektedir.