GÖLYAKA'DA HİZMETLERE DEVAM

 

Gölyaka Köylerine Hizmet Götürme Birliği olarak yağışlı hava ve koronavirüs salgını muhalefetine rağmen tedbiri elden bırakmıyor,plan doğrultusunda köylerimizde ivedi olan çalışmalara devam ediyoruz.
Nisan ayının ilk haftasında:

✅Saçmalıpınar Köyü Karamahmut Mahallesi yoluna malzemeli bakım yapıldı. Merkez mahallesinde meydana gelen taş akıntısı temizlendi. Kardüz yolunda patlayan demir su borusu onarıldı.

✅Güzeldere Köyü Şelale mevkiinde meydana gelen heyelan onarıldı. Anayola malzemeli bakım yapıldı. Şelale mevki Bıçkı Deresi'nin kenarında bulunan dere malzemesi ekskavatör ile kaldırıldı.

✅Çamlıbel Köyü Karaca mahallesinde yağış nedeni ile çamur olan yola malzemeli bakım yapıldı.

✅Hamamüstü Köyü Gölcük mahallesinde yağış nedeni ile çamur olan yola malzemeli bakım yapıldı. Gölcük mahallesinde meydana gelen su patlağı onarıldı.

✅Değirmentepe Köyü alt yollarına malzemeli bakım yapıldı. Anayol asfalt kenarları dolgu malzemesi ile dolduruldu. Anayol kenarında meydana gelen su patlağı onarıldı.

✅Kemeryanı Köyü alt yollarında malzemeli bakım yapıldı.

✅Zekeriya Köyü mezarlığının yağış nedeni ile çöken istinat duvarı ekskavatör ile temizlendi.

✅Aksu Köyünde meydana gelen su patlağı onarıldı ve çapı yetersiz kalan beton borunun yerine ctp boru atıldı.

✅Hacıyakup Köyü'nün içinden geçen derelerde oluşabilecek su yükselmelerine karşı ekskavatör ile dere iç temizliği yapıldı.

✅Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar gereği İlçemizin Sakarya sınırlarına ulaşım sağlayan yollar malzeme dökülerek kapatıldı

Samet Kalyoncu