(Görüntülü) KILIÇDAROĞLU'NDAN AKÇAKOCA'YA MÜJDE

 

Cumhuriyet Halk Partisinin Salı Günü Yapılan TBMM grup toplantısına Düzce ili, merkez ilçe ve Akçakoca ilçe örgütü olarak katılım sağladı. İl başkanı Semih Cemşit ve merkez ilçe başkanı Özcan Dağıstanlı ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl ve Merkez İlçe yönetimi parti grup toplantısına katılmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisinde TBMM CHP Grup Toplantısına katıldı Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl ve Merkez İlçe yönetimi parti grup toplantısına katılmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisindeydi.Toplantı sonrası Genel Başkanı ziyaret eden örgüt üyeleri yeni yönetimlerini Kılıçdaroğlu ile tanıştırdı.

Grup toplantı bitiminden sonra Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi tarafından, fındık konusunda farkındalık yaratmak için tüm meclise, milletvekillerine ve genel başkanı Kılıçdaroğlun'a  100'er gr lık kavrulmuş  fındık  ikram edildi.

Akçakoca'da TMO Fındık alım noktasının kapatıldığını ifade eden Akçakoca Chp başkanı Tuğrul Abanoz,"60 bin ton rekolte ye sahip olan Akçakoca ilçemizdeki fındık ürününün sofralarımıza kolay gelmediğinden,TMO nun ilçemizde fındık alım deposunu kapattığını iletti".

Genel başkan Kılıçdaroğlu bu yanlıştan dönmelerini sağlamak için de gerekli çalışmaların yapılacağını beyan etti.

Ayrıca CHP yeni ilçe binasının Aralık ayı içerisinde  genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı için randevu oluşturdu. Başkan Abanoz Akçakoca'da yaşanan yurt sorunu için de bilgi verdi. Genel başkan Kılıçdaroğlu en kısa zamanda bu önemli konuya ilişkin çalışma başlatılacağını söyleyerek Akçakoca'ya müjdeler verdi.

Her yerde olduğu gibi Düzce’ninde kadınlarından umutlu olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu,“iktidarı bizzat onlar sayesinde kazanacağız” dedi.Partililer daha sonra Grup Başkan Vekili Özgür Özel,Engin Özkoç,Engin Altay ve İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan’ı makamlarında ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz " Katıldığımız grup toplantısının bizim açımızdan çok olumlu geçti,genel başkanımız Kasım sonu Aralık ayı başında hem Düzce hem Akçakoca'nın yeni binaların açılışa katılacağını ifade ederken,Akçakoca'da yaşanan bazı konular için bizlere destek olacaklarını söyledi.Ziyaret esnasında bizlere eşlik eden İstanbul milletvekilimiz sayın Mahmut Tanal başta olmak üzere,genel kurulda olmalarına rağmen bizimle görüşen Manisa milletvekili sayın Özgür Özel'e, Sakarya milletvekili sayın Engin Özkoç'a, Malatya milletvekili sayın Veli Ağbaba'ya, Sinop milletvekili sayın Engin Altan'a, Elazığ milletvekili sayın Gürsel Erol'a, geçmiş dönem milletvekili sayın Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu'na teşekkür ederiz."dedi