(Görüntülü) Makas atan otomobil kontrolden çıktı

Kaynaşlı İlçesi D-100 karayolu üzerine meydana gelen kazada aşırı hızlı olan ve diğer araçlara makas atan otomobil kontrolden çıktı. Savrulan araç yol kenarında park halinde ki kamyona çarptı.

Kaza saat 17.30 sularında D-100 karayolu Kaynaşlı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emrullah Özdemir idaresinde ki 81 ES 018 plakalı araç aşırı hız ve sürücüsünün diğer araçlara makas atması nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarına savruldu. Kontrolden çıkan araç yol kenarında park halinde bekleyen 63 FC 693 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile aracın içerisinde bulunan sürücü Emrullah Ödemir ve Bilal Özdemir yaralandılar. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Diğer yandan kazanın meydana geldiği dakikalarda kayıtta olan güvenlik kamerası, kazayı saniye saniye kayıt ederken, aracın kamyoncuların mola verdiği bir tesisin önünde bulunan kamyona çarpması ise faciayı önledi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Tezcan Solmaz