HENDEK CUMAYERİ BELEDİYESPOR MAÇINA AKIN ETTİ

 

2023-2024 Düzce Süper Amatör Ligin İlk Haftasında Cumayeri Belediyespor ile Beyköy Belediyespor Cumayeri Stadında Saat 15.00 te  Karşıya Geldi.Maçta 2-2 Beraberlik Yaşandı

İlk yarısı konuk takım Beyköy Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının ilk çeyreğinde penaltı kullanma şansını yakalayan Cumayeri belediyespor penaltıyı kaçırsa da kaleciden dönen topu ağlara göndererek Cumayeri Belediyespor'a beraberliği getirdi. Golden hemen sonra konuk Beyköy Belediyespor'un atağında uzaktan vurulan bir şutu kalecinin içeri çelmesi sonucunda Beyköy Belediyespor durumu 2-1'e getirdi. Ev sahibi Cumayeri Belediyespor maçın son dakikalarında bir penaltı daha kazandı ve kazanılan penaltıyı gole çevirince maç 2-2 oldu. Uzatma dakikalarında başka gol de olmayınca, Hendek'li teknik adam Sami Bağdatlı'nın takımı Cumayeri Belediyespor, rakibi Beyköy Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak ilk haftayı 1 puanla kapamış oldu.

Hemşehrileri onu yalnız bırakmadı:

Hendek'in futbol anlamında en büyük markası olan Hendekspor'da ve ilçenin birçok takımında görev yapan ilçenin başarılı teknik adamlarından Sami Bağdatlı 2023-2024 yılı futbol sezonu için Cumayeri belediyespor ile anlaşan,Hendek'in yetiştirmiş olduğu en önemli değerlerinden biri olan Futbol Antrenörü Sami Bağdatlı'yı hemşehrileri karşılaşmada yalnız bırakmadı..

 Öte yandan, maça ilçemiz Hendek'ten yoğun bir ilgi vardı. Bağdatlı'yı hemşehrileri ve spor camiasından dostları ilk maçında yalnız bırakmadı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor eski başkanlarından Adil Karabulut ve Zafer Çakmak, Hendekspor'un eski yöneticilerinden Murat Davarcı ve Mustafa Yılmaz, Yalova Altınova Belediyespor'un Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, Hendekspor'un eski takım kaptanı Hakan Soylu, Futbol Antrenörü Şener Gürsel ve Hicriye Mahallesi Muhtar Adayı Sinan Aksoy da maçı izleyenler arasındaydı. Cumayeri Belediyespor'un teknik patronu hemşehrimiz Sami Bağdatlı, ilk maçlarında kendisine yalnız bırakmayarak maçı izlemeye gelen dostlarına, hemşehrilerine teşekkür ederek, yalnız olmamasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.