HÜRRİYET ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürü Murat YİĞİT Hürriyet Ortaokulunu ziyaret etti. Okul öğretmenleriyle yaptığı kısa toplantıda İl MEM projelerinden, EBA portalı kullanımından, TEOG çalışmalarından ve il - okul bazında başarıyı arttırmak için yapılabilecek çalışmalarından bahsetti.

 İl Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü Gökmen ZEKİ tarafından, okulda yapılan fiziki değişiklikler, yenilikçi çalışmalar, okulun yenilenen bölümleri tanıtılarak, yapımına yeni başlanan 120 öğrencilik sınav salonu hakkında bilgilendirildi. Yenilenen kütüphanede, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ayrıca okulda Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ayşe ARSLAN tarafından kurulan Doğa Keşif Evi adlı doğa müzesi tanıtıldı. Bu alanda yapılan çalışmalardan ve Avrupa Okul Ortaklığı kapsamında yürütülen proje çalışmalarından bahsedildi. Ardından Bilişim Teknolojileri ve Maker Laboratuarına ziyaret gerçekleştirildi.

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmeni Abdullah BİROL, öğrencilerin derste yapmış oldukları Scratch kodlama, Mblock robot kodlama, Arduino robotik projeleri ve Tinkercad yazılımıyla öğrencilerin tasarladıkları 3 boyutlu prototipleri sundu.
Son olarak 8. sınıf öğrencileriyle tanışan İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat YİĞİT, gerçekleştirilen çalışmalardan memnuniyetini okul müdürü Gökmen ZEKİ’ye bildirerek okuldan ayrıldı.