BOĞAZİÇİ BELDESİNDE DUR DURAK YOK

Boğaziçi Beldesi Belediye Başkanı İbrahim ercan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi

YOL GENİŞLETME VE DUVAR ÇALIŞMALARIMIZDAN
Boğaziçi Beldesi Şekerpınar Mahallesi 103. sokakta yapımına başlanan yol genişletme ve duvar çalışmamızda, duvar inşaatının temel betonu dökülmüş olup, çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

 KURBANTEPE MESİRE ALANINDA TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI
Kurbantepe Mesire alanının araç parkı kısmının üst tarafında kalan ve dinlenme alanı olarak planlanan yerde taş duvar örmek için harfiyat çalışmaları tamamlanmış, duvar için gerekli malzelemerin bölgeye nakli başlamıştır.

 ASFALT YOL YAPIMI İÇİN HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI
Program dahilinde yapılacak olan asfaltlama çalışması öncesi Beldemiz Şekerpınar mahallesi 200. cadde üzerinde mevcut parke yolun sökülmesi işlemine başlanmıştır. YOL GENİŞLETME VE DUVAR ÇALIŞMALARIMIZDAN
Beldemiz Şekerpınar Mahallesindeki duvar çalışmamız tüm hızıyla devam etmektedir.

.

Ercan ayrıca şunları ilave etti”Kışın bitimiyle başlatılan bakım onarım çalışmaları kapsamında. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde belde  genelinde sürdürülen bakım ve onarım çalışmalarının mevsimsel şartlar el verdiği süreç içerisinde tamamlanması hedeflenirken, özellikle halk tarafından yoğun olarak kulanılan yerler için yeni yol projelerinin hazırlıkları devam etmektedir. Boğaziçi beldesinin çehresini değiştireceğiz ve halkımızın hizmetine sunacağız ” ifadelerine yer verdi.