DÜZCE BELEDİYESPORDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

2016-2017 Sezonunda Fedarasyonun ani kararı ile ikinci ligden birinci lige alınan Erkekler Türkiye Basketbol ligi temsilcimiz Düzce Belediyespor’da sezon  başlamadan önce ilk olarak tecrübeli koç Cengiz Karadağ ile anlaşılmıştı,Bugün yapılan yeni bir açıklalamaya göre yeni koç tekrar değişti . Düzce Belediyespor kulübünden yapılan açıklamaya göre  yönetim daha önce anlaştığı belirtilen Cengiz Karadağ ‘ın yerine Timuçin Meriç ile sözleşme imzaladı. Tecrubeli teknik  adam yeni sezonda Düzce Belediyespor basketbol takımını çalıştıracak.

Bu gün Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde tecrübeli hoca Timurçin MERİÇ; yeni oluşumda yer aldığı için mutlu olduğunu belirtti ve "Daralan oyuncu portföyünden en kısa zamanda olabilecek en iyi kadroyu kurup yola çıkacağız. İlk etapta orta sıralarda yer alıp, sonrasında koşulların izin verdiği kadar en iyi sıralarda bulunmayı amaçlıyoruz." dedi.Hocamıza yeni sezonda başarılar diliyoruz.Düzce Belediyespor takımı henüz hiç bir transfer yapmazken,eski takımdan yanlızca Hakan Alyüz Muğla Ormanspora gitti

TİMUÇİN MERİÇ KİMDİR ? 1970 Ankara Doğumlu Timuçin Meriç ODTÜ Spor Akademisi mezunu . Farklı takımlarda basketbol oynayan Timuçin Meriç antrenör olarak  Türk Telekom, Büyük Kolej, Genç Telekom, Adanaspor,Zirve Üniversitesi ve Melihşah Üniversitesi takımlarını çalıştırdı.