AKÇAKOCA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bir taraftan yeni güzergahlarda yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da bozulan yollarda iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını yapıyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda asfaltlama çalışması kapsamında tüm zamanların rekorunu kıran Akçakoca Belediyesi, bu yılda bağlantı yolları ve ara sokaklarda yol iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Ekipler, Yalı mahallesi İstanbul caddesinde asfalt serim, bakım ile onarım çalışmasını başlattı ve tamamlayarak hizmete sundu.

Şehir geneline yayılan asfaltlama çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediye olarak Akçakoca’yı güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ettiklerini söyledi. Yol ve kaldırım yapımı, asfaltlama ve çevre düzenlemesi alanlarında, 2014 yılından bu yana sürekli artış gösteren bir trendle çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Yemenici, diğer bütün hizmet alanlarında olduğu gibi asfaltlama ve yol yapımı gibi çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade etti.

Yemenici ayrıca şunları ilave etti “Fen işleri müdürlüğümüzce  hummalı bir şekilde devam  eden çalışmalarda
-İstanbul caddesi asfalt kaplama
-Atatürk caddesi asfalt hazırlığı
-Keskin sokak taş duvar çalışması
-Emre sokak parke kaplama çalışması
-Hacıyusuflar Mah parke tamirat çalışması 
-Tarihi ticaret merkezi restorasyon çalışması
-Değirmenağzı 15 temmuz parkı restorant binası izolasyon çalışması
-Kadınlar plajı rekreasyon çalışması
-Mehmet gündüz parkı kafeterya inşaatı
-Akevler içmesuyu şebeke yenilemesi
-Arabacı köyü-yukarı Mah isale hattı yenileme 
-Koçulu köyü İçmesuyu arıtma tesisi inşaatı çalışmaları devam etmektedir”