KARASUYA VARDA AKÇAKOCAYA YOKMU

ALRAWİ Şirketi Genel Müdürü Ali Abdullahoğlu, Karasu’yu ziyaret etti. Abdullahoğlu, Yeni Mahalle ile Karasu Limanı arasında kalan bölgeye yat limanı yapmak istediklerini belirterek, “Marinanın Karasu’ya katkısının büyük olacağını özellikle belirtiyorum” dedi

ALRAWI Eğitim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Ali Abdullahoğlu farklı alanlarda yatırım yapmak için Karasu’ya geldi. İlk olarak Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret eden şirket yetkilileri, ilçenin yapısı ve yaşam tarzıyla ilgili bilgi topladı.
POTANSİYEL VAR
Yatırım yapacağı alanlarla ilgili Karasu’yu gezen ALRAWI Eğitim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Ali Abdullahoğlu, “Karasu gelişmeye açık ve ilerleme yönünden olağanüstü bir yerleşim yeri. Yetkililerimizin yaptıkları araştırmalara göre Karasu gelişme yönünden her türlü potansiyele sahip. Bizlerde bunu değerlendirmek ve bu güzel ilçenin ilerlemesine katkı sağlamak için geldik” dedi.
KARASU LİMANI
Yeni mahalle ve Karasu Limanı’nı gezen ALRAWI şirket yetkilileri ve Genel Müdürü Dr. Ali Abdullahoğlu, “Limanın bitme aşamasına gelmesi sevindirici bir çalışma. Böylesine gelişmekte olan ve sahil kıyısında bulunan bir ilçenin vitrini olabilecek görsellikte bir marinayı ilçemize kazandırma düşüncesindeyiz. Yeni Mahalle olarak belirtilen alan ile Liman arasında kalan bölgeye inşa etmeyi planladığımız marinanın Karasu’ya katkısının büyük olacağını özellikle belirtiyorum” dedi.


GELİŞMEYE AÇIK
Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise ilçelerinin yatırıma ve gelişmeye açık bir ilçe olduğunu belirterek, “Karasu yatırıma, gelişime ve ilerlemeye açık olan bir ilçe. Yabancı yatırımcıların da gözdesi durumunda olan bir alan. Yatırımcıların Karasu’yu tercih etmeleri de bizleri ayrıca sevindiren bir durum. İlçemizin genç nüfusuna yön verecek çalışmalar başta olmak üzere, sınırlarımıza yapılacak her yatırımın destekçisiyiz. ALRAWI Eğitim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi gibi büyük bir şirketin bizleri ziyaret edip projelerini açıklaması hem sevindirici hem de heyecanlandırıcı bir durum” dedi.

Kaynak:Sakarya yeni Haber