Düzcespor'a Süpriz

Taraftarın Kaynaşlı gişelerde karşıladığı Düzcesporlu futbolcular, tesislere yaklaşık 2 saatte ulaştı.

Türkiye Süper Toto 3. Lig 2. grupta mücadele eden Düzcespor, deplasmanda Türk Metal Kırıkkalespor’u 2-1 mağlup etti. Maçtan sonra Düzce’ye dönen Düzcespor kafilesini, 4 büyük otobüs ile maça gelen taraftarlar Dörtdivan Metro Tesisleri'nde karşıladı ve daha sonra buradan konvoy eşliğinde Düzce'ye hareket edildi.

Kaynaşlı gişelerde yüzlerce taraftar tezahüratlarla ve meşaleler eşliğinde karşıladı. Ardından da taraftarlar araçlarıyla Düzcespor kafilesini Düzce Şehir Merkezine kadar konvoy eşliğinde getirdiler. Anıtpark’ta Takım otobüsünü durduran taraftarlar burada İskender Hocaya 3’lü çektirdiler. Takım otobüsü oradan tesislere devam etti.

Tesislerde de taraftarlar ve futbolcuların yakınları kafileyi yalnız bırakmadı. Otobüsten inen futbolcular taraftarlarla sarılarak liderliği kutladılar.

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu verdiği röportajda; “Kırıkkale deplasmanı çok zorluydu. Çok iyi transferler yaptılar devre arasında. Bizde son maçlarının videolarını izleyerek deplasmana gittik. Taraftarlarımızda bizi yalnız bırakmadı. Zorlu geçen bir maç sonrasında galip geldik. Lider Silivrispor’da evinde berabere kalınca liderliğe oturduk. Bundan sonra liderliği bırakmayarak şampiyon olmak istiyoruz. 12. Adam taraftarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

    Düzcespor Basın sözcüsü Taner Met ise; “Kırıkkale deplasmanın da yaklaşık 13 hafta sonra liderlik koltuğuna oturduk. Kırıkkale deplasmanına gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Düzce’de şampiyon gibi karşılandık. Bu tabloyu taraftarımıza yaşattığımız için mutluyuz. Bu haftasonu evimizde grubun en zorlu takımlarından olan Kırıkhanspor ile karşılaşacağız. Bugün burada bu saatte bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızın o maçta da bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Bu galibiyet taraftarımıza hediye olsun. Bu haftadan sonra liderliği bırakmamak için taraftarımıza ihtiyacımız var. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.