ORHAN KOÇ DÜZCE’Yİ ZİYARET ETTİ

Öncelikle, SGK İl Müdürü Necmi KÖROĞLU, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İbrahim ÖZCAN, Belediye Başkan Danışmanı Şenol ŞAHİN, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Yusuf TAŞÇI ile birlikte Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan 60 + Yaşam Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sn.Opr. Dr. Orhan KOÇ yaşam merkezinde yaşlılarla sohbet etti, daha sonra dinlenme salonu, kafeterya, Sosyal Yardım Marketi ve Evde Bakım Hizmetleri ile yaşlılarımız ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız için çok güzel bir ortam oluşturulduğunu söyleyerek yetkilileri tebrik etti. Kamu Hastaneleri, Aile ve Sosyal Politikalar, Halk Sağlığı, Düzce Belediyesinin ortaklaşa kullanabileceği bir sistemin oluşturulması halinde muhtaç kişilere daha kolay ulaşılabileceğini belirtti. Ayrıca; Konya da uygulanan engelsiz ev projesinin de yaygınlaştırılması halinde bakıma muhtaç kişilerin hayatının daha da kolaylaştırılacağını söyledi.

Opr. Dr. Orhan KOÇ daha sonra EVSAD ( Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği) Düzce şubesini ziyaret ederek bu tip sosyal yardım hizmetlerinin EVSAD aracılığında desteklendiğini belirtti. Sayın Başkan yardımcımız daha sonra Düzce SGK İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürümüz Necmi KÖROĞLU’ndan Müdürlük hakkında bilgi aldı. Servisleri tek tek gezerek personellerle görüştü.