MÜFTÜLÜKTE İFTAR

31 Mayıs Çarşamba günü Düzce İl Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen iftar programı İl Müftüsü Selami Emen, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Yardımcısı Furat Akdemir, Yard. Doç. Dr. Kadri Ziyaettin Coşan, Yrd. Doç.Dr.Abdulbaset Hasan İl Müftü Yardımcılarımız Ünal Baş ve Hüseyin Akkaya, İl Müftülük Şube Müdürlerimiz Yusuf Yıldız ve Yunus Tekin, Akçakoca İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı, Cumayeri İlçe Müftüsü Mehmet Karakoyun, Çilimli İlçe Müftüsü Yusuf Yaşar, Gölyaka İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Gümüşova İlçe Müftüsü Nurettin Çelik, Kaynaşlı İlçe Müftü Vekili R. Şemsettin Ünal, Yığılca İlçe Müftüsü Mehmet Nerkiz, Hafız İHO Müdürü Gürol Ün, Anadolu İmam Hatip lisesi Müdürü Zekeriya Güzeldal ve Müdür Yardımcısı Engin Karagöz, Düzce Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Vaizler, Emekli İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların katılımlarıyla gerçekleşti.

Ayrıca Azmimilli Yeni Cami Kur’an Kursu Öğretici Melekur Topal ve İşitme Engelli Öğrencileri eşleri ve çocukları ile birlikte iftar programımıza katıldılar.

Program İftar öncesi Merkez Cedidiye Camii Müezzin Kayyımı Bayram Çotur’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akşam ezanının okunması ile başladı.

İftar yemeğinden ardından bir konuşma yapan Düzce İl Müftümüz Emen:“ Geleneksel hale getirdikleri iftar buluşmasını bu yıl da yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Emen, on bir ayın sultanı olan ramazanın iyilik, kardeşlik ve dayanışma duygularını canlandırarak akrabalık, komşuluk ve din kardeşliği ilişkilerini yeniden inşasında önemli fırsatlar sunduğunu ifade ederek, "Mübarek ay içerisinde verilen iftarlar müminler arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı, en önemlisi paylaşmayı ortaya çıkarmaktadır. Müftülük faaliyetlerine vermiş olduğunuz desteklerinizden ve aile soframıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim." dedi.

İftar Programı, programa katılan misafirlerin teşekkür konuşmaları ile son buldu.