MERKEZ CAMİ ÇEVRESİ ÇALIŞMALARI SON HIZLA DEVAM EDİYOR

Akçakoca yatırım ve hizmet anlamında son yıllarda hayata geçirilen projelerle parlak bir dönem yaşıyor. Akçakoca Belediyesi şehrin ihtiyaçları doğrultusunda yapısal anlamda birçok projeyi başlattı. Alt yapı, üst yapı başta olmak üzere birçok proje ve hizmet halkla buluşuyor.

Modern şehircilik anlayışıyla çalışmalar kent genelinde durmaksızın sürdürülüyor. Akçakoca Belediyesi ilçenin kalitesini artırmak ve standardını yükseltmek adına yoğun bir tempoyla çalışıyor.

İlçe genelinde gerçekleşen çevre düzenlemeleri, modern parklar, estetik ışıklandırmalar, sosyal donatı alanları, peyzaj çalışmaları ve hayata geçirilecek olan mega projeler kentteki gelişimin ve büyümenin can damarlarıdır. Bu çerçevede çalışmaları durmaksızın sürdürülen projelerden biri olan Merkez cami etrafı düzenlemeleri son hızla bitirilmek üzere belirlenen yol haritasına göre ilerlemekte olup ; estetik peyzaj çalışmalarının, süs havuzlarının , oturma alanlarının, aydınlatma sistemlerinin yerleştirilmesinin ardından 2017 yılında halkın kullanımına açılacaktır.