DÜZCE TENİS KULÜBÜNÜN BAŞARISI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

 Ankara Tenis Kulübü nde düzenlenen Tenis turnuvasında yaksalik 300 sporcu katıldı. Düzce Tenis Kulübü nden Erkeklerde Azehan Gokesaoglu. Ömer Sarı. Yavuz Özyılmaz Tuna Çavuş Eren Çavuş kızlarda Hafza Çelik. Ayça Özgür ve Derin Şişman turnuvaya katıldı.

Turnuvaya çok hızlı başlayan Düzce Tenis Kulübü sporcuları ilk günde 8 maçta 7 galibiyet ikinci günde 8 maçta 6 galibiyet alarak turnuvaya damga vurdu.sporcularin başarılı performansı diğer kulüpler dikkatini çekti. Dört gün süren turnuva nın sonunda 9 yaş erkeklerde Azehan Gökesaoglu birinci Ömer Sarı ikinci Eren Çavuş ve Yavuz Özyılmaz Üçüncü Tuna Çavuş dördüncü Kızlarda Hafza Çelik ikinci Derin Şişman dördüncü Ayça Özgür beşinci olarak turnuvayi tamamladilar.

 

Düzce Tenis Kulübü Başkanı ve Baş Antrenör Akif Çavuş yaptığı açıklamada yoğun katilimin olduğu bir turnuvada başarılı bir şekilde ilimizi temsil ettik. Her turnuva sporcular a tecrübe kazandırıyor. Önümüzdeki yaz kupası tenis turnuvaları için ara vermeden çalışmalara başlandık dedi. Sporcularim göstermiş olduğu bu başarıdan dolayi çok mutlu olduğunu ve bu başarıların devam edeceğini söyledi.