Yine Beyköy yine problem

 

Yapılan 2 kongrede de yönetimin çıkmadığı, kulübün Divan kurulu tarafından yönetildiği temsilcimizin 2017-2018 futbol sezonunda bölgesel amatör futbol liginde oynayıp oynamayacağı belli değil.

ÖNCE YÖNETİM OLUŞACAK DENİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Beyköy Belediyespor’un 2017-2018 futbol sezonunda ligde yer alacağı açıklanmıştı. Divan kurulu başkanı Osman Yavuz yönetimin en kısa sürede oluşacağını belirmiş ve “Beyköy Belediyespor yeni bir yönetimi kavuşacak. Belediye başkanımız ve eski kulüp başkanımız Mehmet Keskin  benim başkanlığımda bir yönetimin oluşmasını istedi. Bende konuya sıcak bakıyorum. Mütevazi bir bütçe ile lige katılacağız.” Demişti.

SİTEDE LİGE KATILMAYACAĞIZ AÇIKLAMASI YAPILDI

Kısa bir süre önce lige devam edeceği belirtilen Beyköy Belediyespor için kulübün internet sitesinde ligde yer almayacağız açıklaması yapıldı.

“ Yedi yıldır Bölgesel ligde mücadelesi veren Türkiye'de ismini kazıyan takımız ne yazıktır yönetimsiz kaldı.Yeni sezona bir türlü istenilen şekilde giremeyen yinede rakiplerin üstünde ligi bitiren takımımız kapanma noktasına geldi.Takımız büyük bir ihtimalle liglere giremeyecek bu bilgiyi üzülerek paylaşıyoruz bütün emekler boşa gitti. “sözlerinin yer aldığı açıklama sonrasında yine kafalar karıştı.

MUSTAFA YILDIRIM

Adı Beyköy Belediyespor ile özdeşleşen Beyköy Belediyespor teknik sorumlusu Mustafa Yıldırım’da geçtiğimiz hafta arkadaşlarımıza “yeni sezonda büyük bir sürpriz olmadığı taktirde takımın başında olacağım. Kulübün kulüp başkanı olması beklenen Osman Yavuz ile görüştüm ve kendisi bana mütevazi bir bütçe ile lige katılacağımızı  söyledi , transfer çalışmalarına başlamamı istedi” açıklaması yapmıştı.

GEÇEN SEZONDA SON ANDA LİGE KATILDI

Beyköy Belediyespor 2016-2017 futbol sezonuna da sonarda katılabilmişti. Beyköy Belediye başkanı Osman Kılıç  Beyköy Belediyespor’un kaderini belirleyecek tek isim. Osman Kılıç’ın takımın lige katılmasına sıcak bakmadığı konuşuluyor.

2016-2017 SEZONUNDA BEYKÖY BELEDİYESPOR

 

BeyköyBelediyespor 2016-2017 sezonuna sancılı girdi. Takımın bölgesel amatör futbol ligine katılıp katılmayacağı başvuru tarihinin son gününe kadar belli olmadı. Beyköy Belediyesinin desteği ile BeyköyBelediyespor Federasyon tarafından verilen ek süre içinde lige katıldı. BeyköyBelediyespor lig öncesi çalışmaları Düzce Belediyespor antrenörü Özgür Oral ve Adnan Özel ile yaptı. Lig başlamadan yönetim takımın başına Mustafa Yıldırım’ı getirdi. Sivrikaya Sinerjispor’dan futbolcular transfer edildi. Zor şartlarda lige katılan Beyköy Belediyespor’un hedefi Akçakocaspor’un puan olarak üstünde yar almaktı ve bunu başardı. Temsilcimiz Bölgesel amatör futbol ligi 11. Grupta Modfenspor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Zeytinburnu 1957 Kültür ve Dayanışmaspor, Kurtuluşspor, Keçiören Belediyesi Bağlumspor, KDZ Ereğli Belediyespor, Bağcılarspor, Bartınspor, Geredespor, Pursaklar Belediyespor, Kozluspor, Akçakocaspor ve Yunus Emrespor takımları ile puan mücadelesi yaptı. BeyköyBelediyespor sezonu 25. Puanla 11sırada tamamladı. BeyköyBelediyespor sezonu -10 Averajla kapattı.

Kenan Işık