DÜZCE İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BASINLA BULUŞTU

Düzce’yi sağlık sektöründe parmakla gösterilecek il konumuna getirmeyi amaçladıklarını basının bu bakımdan önemli olduğunu ifade eden Özyörük, beraberinde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İbrahim Özcan ile birlikte Düzce Belediyesi Erguvan Tesislerinde basın mensuplarıyla buluştu.

2017 yılının ilk 6 ayı itibariyle yapılan çalışmaları ve sonrasında yapılacak olan çalışmaların bir faaliyet raporunu hazırlayan ve basına sunan İl Müdürü Özyörük, ilk işlerinin sağlık haritası çıkarmak olduğunu söyledi.Özyürek.”“Basınımızın desteğine büyük ihtiyaç duyuyoruz” Basına birlikte çalışmayı teklif eden Özyörük, “Bütün bu işleri yaparken vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden nasıl yararlanacağını bilmesi gerekiyor. Biz açıkçası her türlü olaya bir kartal gibi bakan basınımızın desteğine büyük ihtiyaç duyuyoruz. Birlikte çalışma arzusundayız. Çünkü toplumun sözü dili olan basının tüm kurumlarla en iyi iletişim içerisinde bulunması gerekiyor. Biz basınımızın tüm mensuplarınıfahri bir sağlık müfettişi olarak görmek istiyoruz.Çünkü Düzce’de başardığımızı Türkiye’de başaracağız gibi bir inanca sahibiz. O nedenle teşkilat olarak sıfır hata ile çalışması gereken bir teşkilatız. Sağlıkta hata kesinlikle kabul edilemez. ”dedi.


Basın mensuplarına birlikte çalışmayı teklif eden Özyörük, fahri sağlık müfettişi olarak görmek istediklerini sözlerine ekledi.