MAVİ BAYRAKLI PLAJ ON NUMARA

Mavi Bayraklı Plajda Engelli  vatandaşların denize daha rahat girebilmesi için yapılan asansör, rampalar ve özel engelli aracı engelleri ortadan kaldırırken,duş wc gibi hizmetleride son derece modern bir şekilde sürdürülüyor.Ayrıca engelli harici vatandaşların wc ve duş hizmeti veren wc ve duş yerleri son derece hijyenik bir ortamda yapılırken wc lerde Resim tabloların olmasıda dikkat çekti.Kumsaldaki temizlik ve görevlilerin pür dikkat görevlerini layıkı ile yapmaları vatandaşlardan övgü almaya devam ediyor.

Ayrıca Mavi Bayraklı Plajda en önemli özelliklerinden biri de çocukların hiçbir risk altında olmadan koşup oynayabilecekleri araç trafiğinden uzak konumu.

Mavi Bayraklı plaj kriterlerinin hassasiyetle işlerlik kazandırıldığı gözlenen tesiste tuvaletlerdeki ve çevredeki temizlik dikkat çekerken, engelli vatandaşların sorunsuz güneşlenmeleri ve yüzebilmeleri için her türlü imkan  sağlanmış.

İşletmeci Orhan Direk yıllardır süre gelen plajlardaki eksiklikleri son süratle gidermeye çalışıyoruz.Bu sezon plajı Mavi Bayraklı bünyesine kattık,plajlarımıza Cankurtaranlar,wc ,duşe kabinlerin yanısıra vatandaşlarımızın daha iyi bir hizmet almaları için,kumsallarımızı temiz tutmaya gayret göstermekteyiz. uygulanan bu çalışmalar her geçen gün hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunmaktayız. Plajda her alanda yapılan bu hizmetlerle ileride Akçakoca’mız adından övgüyle söz edilen bir kent haline gelecektir. İlerleyen günlerde ve aylarda yapılacak olan çalışmalar neticesinde Plajımız çok güzel görünüm kazanacaktır"dedi