Düzcespor Teknik Heyeti İki Oyuncunun İpini Kesti Amaaaaa.. Ya Kendi İpini?

Düzcespor’un yeni teknik heyeti Düzcespor’da geçtiğimiz sezonda başarılı maçlar çıkaran Oktay Gümüş ve Kemal Ünal ile yolları ayırdığını basın mensupları için kurmuş oldukları watsapp hattından duyurdular.


Dün oynanan maçtan sonra Kemal ve Oktay ile toplantı yapan sportif direktör Yılmaz Özlem bu iki oyuncunun performansını beğenmediğini ve yönetim kurulu kararı ile kendilerine kulüp bulmalarını söylediği öğrenildi. Dün Bugsaşspor ile yapılan hazırlık müsabakasında da teknik ekip tarafından kadroya alınmadılar. 


Düzcespor’un başarılı oyuncuları Oktay ve Kemal’in ligin başlamasına kısa bir süre kala böyle bir kararın kendilerine iletilmesine şaşırdıkları ve adeta şok oldukları öğrenildi. 


Apar topar kamptan ayrılmaları kendilerine söylenen başarılı futbolcular eşyalarını toplayarak hemen takımın kamp yaptığı otelden ayrıldıkları öğrenildi. 


Geçtiğimiz sezon da bu iki ismin takım için neler yaptığı, ne başarılara imza attıkları ortadayken, Oktay'ın bu sezon başında fedakarlık yaparak alacağı Düzcespor için ücret konusunda da indirime gitmesi ve hatta Kemal'in Düzcespor'un başarılı olarak play-off lara kalabilmesi için sakatlanmasını, sakat sakat ve iğne ile bir çok maça çıkmasını unutan yeni yönetim, kendilerinin de ipini çekmiş oldu. Spor kamu oyu da bu kararın nasıl ve neye göre verildiğini merak etmeye başladı. Bu iki futbolcu dahil geçen sene ki kadroda bulunan futbolcuların Düzcespor’un eski kaptanı Sercan’ın bir telefonu ile bu sene yeniden Düzcespor’u seçen futbolculara yapılan bu tavrın hiç etik olmadığı da konuşulanlar arasında yer alıyor. 


Düzcespor’un kampında huzurlu bir ortamın olmadığı ve bu ikilinin takımdan gönderilmesinin ardından eski futbolculardan da bazılarının takımdan ayrılabilecekleri öğrenildi.