ŞAMPİYONLAR YURDA DÖNDÜ

Fransa’nın başkenti Paris’te yapılmakta olan Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde 130 kiloda dünya şampiyonu olarak üçüncü kez dünyanın zirvesine çıkan Rıza Kayaalp, 85 kg kategorisinde Dünya Şampiyonu olan Metehan Başar ve aynı şampiyonada 66 kiloda Dünya Üçüncüsü olan Atakan Yüksel’in de bulunduğu Grekoromen Güreş Milli Takım kafilemiz, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından törenle karşılandı.

Fransa’nın başkenti Paris’te yapılmakta olan Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde 130 kiloda Dünya şampiyonu olarak üçüncü kez dünyanın zirvesine çıkan Rıza Kayaalp, 85 kg kategorisinde Dünya Şampiyonu olan Metehan Başar ve aynı şampiyonada 66 kiloda Dünya Üçüncüsü olan Atakan Yüksel’in de bulunduğu Grekoromen Güreş Milli Takım kafilemiz, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından törenle karşılandı. 

Kafilemizi çiçeklerle karşılayan İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, ata sporumuz güreşin milletimizi uluslararası alanda en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyerek, “Güreşçilerimizle ne kadar iftihar etsek azdır. Onlar her şampiyonada İstiklal Marşımızı çaldırıyor, Ayyıldızlı bayrağımızı zirvede dalgalandırıyor. Bütün bunlar, amatör sporlara ve altyapılara verilen önemin göstergesi. İstanbul’da da ata sporumuz güreşin daha iyi seviyelere gelmesi için altyapıda ve kulüpler seviyesinde ciddi çalışmalar yapılıyor. Biz de bu çalışmaların her zaman yanındayız ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.