ARÇELİK KONSEPT MAĞAZASINI DÜZCE'DE AÇTI !

Arçelik’in toplamda 200 adet açmayı amaçladığı ‘Konsept Plus Düzce Mağazaları arasında bugün açılan mağaza, böylece ülke çapında hizmete giren 10. Konsept Plus mağazası oldu.

Açılış törenine, Düzce’nin resmi protokol ve iş dünyasından çok sayıda davetli katılırken, davetliler arasında, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Bodur; ile Osmanlı Spor Kulübü Başkanı Sadık Dik, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu ve Arçelik Türkiye Satış Direktörü Barış Orbay da yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bu düzeyde bir yatırımın Düzce’ye yapılmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, mağazanın sahipleri Uzaldılar Dayanıklı Tüketim Malları Tic. Ltd. Şti.’nin yöneticilerine başarılar diledi.

Keleş, “Düzce çok bereketli bir yerdir. Halkı kaliteli insanlardan mütevellittir. Düzce halkı olarak, mağaza sahiplerinden, müşterilere daima hem ekonomik hem de kaliteli hizmet vermelerini bekliyor; ilk günkü heyecan ve titizlikle bu işi sürdürmelerini diliyoruz” diye konuştu.

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu ise Uzaldılar ailesi’nin Zonguldak’taki başarılarından söz ederek, “Onların Düzce’de de herkes tarafından sevgi ve saygıyla anılacaklarına ve mutlaka başarılı olacaklarına inanıyorum. Tüm Düzce halkı onları kazanmıştır. Herkes için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Son olarak söz alan Arçelik Türkiye Satış Direktörü Barış Orbay ise, Arçelik olarak Uzaldı ailesinin mutluluğunu paylaştıklarını ve birlikte başarılarını daha ileriye götürmeyi amaçladıklarını belirtti.

Arçelik’in Karadeniz Bölge Bayilerinden olan Uzaldılar Ltd. Şti’nin 4. Mağazası olan mağaza, Düzce merkezde, İstanbul Caddesi üzerinde, Krempark AVM’nin karşısında bulunuyor.

3 katta hizmet verecek olan Arçelik Konsept Plus Mağazası, toplam 550 metrekarelik teşhir alanına sahip. Mağazanın giriş katında, elektronik eşyalar ve küçük ev aletleri; üst katında ankastre ürünler ve alt katında ise buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, termosifon, klima ürünleri vb. ürünler sergileniyor.

Ümit Çetin