Düzcespor’a Çanakkaleli Hoca

Alınan bilgiye göre yarın Düzce’ye gelecek olan teknik direktör Ahmet Duman'ın, yönetimle son bir görüşmesini gerçekleştirip imzayı atması bekleniyor. Yapılan görüşmelerin arından sağlık kontrolüne girecek olan Ahmet Duman’ın evrakları Sakarya'da ki TFF binasına gönderilecek ve lisans işlemleri tamamlanacak. Lisans işlemleri tamamlanacak olan teknik adamın hafta sonu oynanacak olan Çatalcaspor karşılaşmasında kulübede ki yerini alması sağlanacak. Ayrıca teknik adam Ahmet Duman'ın ekibiyle birlikte geleceğide gelen bilgiler arasında yer aldı. Aynı zamanda antrenör Emre Baykal'da kendisine eşlik edecek.

 

Uzun süren teknik direktör arayışı sonrasında Ahmet Duman’da karar kılan yönetim Ahmet Duman’ın ekibiyle gelmesine onay verdi. 5 kişilik bir ekiple yola çıkacak olan Ahmet Duman, Düzcespor’un başarısı için çalışacak.

 

1957 Çanakkale doğumlu olan Ahmet Duman, en son Diyarbekirspor’u çalıştırdı.Geçen sezon devre arasında Diyarbekirspor’u çalıştıran teknik adam Kastamonu 1966’u çalıştırdı ve 50 müsabakada kulübede ki yerini aldı.

Haber : Emrah Tuzcu